Ingyen se fogadjak el egy 2007-es téligumit erre a szezonra?
Ezt az 5 évnél öregebb gumi életveszélyes féle baromságot a gumi kereskedők találták ki
Ne a korát az állapotát nézd a guminak.
Ha nem sérült repedezett az oldala és a profil is jó állapotú akkor simán rakd fel.
Nyugodt szívvel használnám, ha nem Debica lenne. Azt még újonnan se raknám fel.
De ha kisebb autód van, és nem száguldozol, akkor talán ez is jobb mint a nyári gumi, és hát ha pénzbe sem kerül, akkor én élnék a lehetőséggel. De csak ha kisautóm van, erősebb és nagy autóra nem raknám fel.
3-as tökéletes leírta!
Megöregszik, megkeményedik ennyi idő alatt! Tényleg pont azokat a tulajdonságait veszíti el ami miatt téligumi a téligumi. Prémium minőségű és középkategóriás gumik max 5 évig használhatók, profilmélységtől függetlenül. Az ilyen Debica szintű sz.rok meg még addig se.
Bátyámnak gumis műhelye van. Van némi fogalmam nekem is róla. Egyébként bátyám ilyen idős gumit szerintem már fel sem szerelne azzal indokolva, hogy veszélyes.
Akkor a bátyád hamar csődbe fog menni!!
Amúgy szinte éreztem,hogy ennél a kérdésnél meg jelennek majd az ilyen dot huszárok akik megszakértik,hogy egy 5 éves gumi egy semmire való,életveszélyes szar......
18 éve van saját műhelye. Valószínűleg csődbe fog menni, meg valószínűleg nem ért hozzá.
Az lényeg te szakértő vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!