Szerintetek egy 2007-es 530D -be milyen aksit vegyek a 8 eves gyari helyere.95-100Ah -s kell, es nem AGM-es. Bosch S5 100Ah 830A 5 ev gari, vagy Exide Premium 100Ah 900A 4 ev gari, esetleg masik marka?
2007es 530d ben ugyrémlik AGM van és mivel az agm töltési görbéje változik az életciklusa alat igy a töltés vezérlőben is nullázni kell az aksi idejét!
AGM -est vegyél bele és nem elég csak belerakni,mert úgy rövid ideig fog tartani az új aksi!
AGM -es aksit nem csak a start-stop rendszerrel felszerelt, meg energiavisszataplalos autokba raktak?
Megneznem a gyari pontosan milyen(csak annyit latok, hogy 90aH, 700A), de le van burkolva, es le kellene csatlakoztatni hozza. Azt meg nem akarom.
Megmondom őszintén, nem tudom mi ez az AGM, de szerintem a 2007-es 530-ban még nincs semmi olyan rendszer, ami miatt különleges akku kéne bele.
Ha a márkát nézem, akkor a Bosch az jó választás, még a gari is több, de egyébként is jobb, nekem volt autóm, amiben Bosch volt és nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!