Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van egy hibajelzésem a...

Ha van egy hibajelzésem a műszerfalon, de én elfogadom az autómat a hibájával együtt, akkor ha a hibakódot törlöm, újra visszajön újratörlöm, akkor egy idő után érzékeli az agya, hogy figyelmen kívül hagyja a hibát, és nem jön világít újra?

Figyelt kérdés

2015. dec. 19. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Köszi. Le van kötve az EGR szelep, nem lehet visszakötni különböző okokból"

Egyik ok, hogy valahogy így néz ki:

[link]

Másik meg, hogy minek pénzt adni a megcsináltatására vagy újat venni, amikor megy anélkül is az autó...stőőőt még jobban. Műszakin megy átmegy okosban. Bravó. :D

2015. dec. 20. 07:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Én kitöröltettem a hibakódot autószerelőnél, miután hazaindultam 400 m után újra jelzett.
2015. dec. 20. 11:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Sok okosnak elárulom, hogy az 1-es Fabiamon hengerfejcsere volt, és az okos szerelőm egy 2-es Fabia hengerfejet rakott rá. Ezen már nincs EGR szelep, és a kivezetés gyárilag hiányzik a hengerfejről. Ezt csak úgy tudnám megoldani, ha egy újabb hengerfejet rakatnék rá. Ami újabb 150 ezer forint lenne.
2015. dec. 23. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:

" Ezt csak úgy tudnám megoldani, ha egy újabb hengerfejet rakatnék rá. Ami újabb 150 ezer forint lenne."

Nem ezt úgy tudnád megoldani, hogy visszavinnéd az autót a szerelőhöz, reklamálsz és az asztalra csapsz, hogy én voltam a hülye vagy te?

Akkor csináld meg rendesen b+ !!!

Csak hát ehhez gondolom nyuszi vagy és te is az a fajta majom vagy aki itt keménykedik az életben meg agy büdös nagy nulla.

2015. dec. 23. 23:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Én természetesen visszavittem, de nem csinálnak semmit. Itt sem keménykedtem.
2015. dec. 24. 01:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Fogj egy nagykörömnyi fekete szigetelőszalagot és ragaszd le a CheckEngine lámpát.

És Te nevetsz a végén! (lehet most jön a vég?)

2016. jan. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!