Ha van egy hibajelzésem a műszerfalon, de én elfogadom az autómat a hibájával együtt, akkor ha a hibakódot törlöm, újra visszajön újratörlöm, akkor egy idő után érzékeli az agya, hogy figyelmen kívül hagyja a hibát, és nem jön világít újra?
"Köszi. Le van kötve az EGR szelep, nem lehet visszakötni különböző okokból"
Egyik ok, hogy valahogy így néz ki:
Másik meg, hogy minek pénzt adni a megcsináltatására vagy újat venni, amikor megy anélkül is az autó...stőőőt még jobban. Műszakin megy átmegy okosban. Bravó. :D
" Ezt csak úgy tudnám megoldani, ha egy újabb hengerfejet rakatnék rá. Ami újabb 150 ezer forint lenne."
Nem ezt úgy tudnád megoldani, hogy visszavinnéd az autót a szerelőhöz, reklamálsz és az asztalra csapsz, hogy én voltam a hülye vagy te?
Akkor csináld meg rendesen b+ !!!
Csak hát ehhez gondolom nyuszi vagy és te is az a fajta majom vagy aki itt keménykedik az életben meg agy büdös nagy nulla.
Fogj egy nagykörömnyi fekete szigetelőszalagot és ragaszd le a CheckEngine lámpát.
És Te nevetsz a végén! (lehet most jön a vég?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!