Megbuktam forgalmi vizsgán, elment az egésztől a kedvem, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A vizsga végig jól ment, minden parkolás és a megfordulás is sikerült. Már vissza fele mentem a pályára mikor egy kereszteződésnél amiben balra kanyarodtam ki a záróvonalon átmentem. Ez lett a vizsga vége holott kb. 2 percet kellett volna már csak vezetnem. Elment az egésztől a kedvem, vizsgaidőpontot csak január 20-ára kaptam. Az oktatóm majd januárban hív, pluszórákat is kéne vennem szerintem kb. 4-et mivel egy teljes hónap ki fog maradni. Már most attól parázok, hogy mi van ha a következő vizsgán megbukok mert pl. valamelyik parkolást rosszul csinálom..2015. dec. 17. 13:43
11/11 A kérdező kommentje:
Leírom azért, hogy másodjára sikeresen levizsgáztam ugyan annál a VB-nél és kicsit elnéző volt. Egyébként a bukás után 4 nappal olyan volt mintha meg sem történt volna.
2016. febr. 15. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!