Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbuktam forgalmi vizsgán,...

Megbuktam forgalmi vizsgán, elment az egésztől a kedvem, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
A vizsga végig jól ment, minden parkolás és a megfordulás is sikerült. Már vissza fele mentem a pályára mikor egy kereszteződésnél amiben balra kanyarodtam ki a záróvonalon átmentem. Ez lett a vizsga vége holott kb. 2 percet kellett volna már csak vezetnem. Elment az egésztől a kedvem, vizsgaidőpontot csak január 20-ára kaptam. Az oktatóm majd januárban hív, pluszórákat is kéne vennem szerintem kb. 4-et mivel egy teljes hónap ki fog maradni. Már most attól parázok, hogy mi van ha a következő vizsgán megbukok mert pl. valamelyik parkolást rosszul csinálom..

#autóvezetés #forgalmi vizsga #forgalmi vizsgán bukás
2015. dec. 17. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a gyakorlatlanság miatt van és nem te vagy az első ilyen a világtörténelemben.
2015. dec. 17. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ritkább, aki elsőre átmegy. Nekem szerencsém volt, mert ugyanaz az útvonal volt amin előtte 2 órával mentünk még gyakorlásképpen, máshogy lehet én is buktam volna, így tudtam mikre kell figyelni.
2015. dec. 17. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
en is megbuktam. es? attól még lehetsz majd jó sofor. nem ezen múlik
2015. dec. 17. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A vizsgán a "közlekedési szabályt sértett" hiba miatt azonnal megbuktathat a vizsgabiztos, a gyakorlatban a záróvonal átlépés mindennapos eset.

A vizsgán szabályosan kell közlekedni, a későbbiekben pedig úgy, hogy másokat soha nem veszélyeztetve.

Természetesen ezzel nem a szándékos szabályszegésekre biztatlak. A vizsgán, ha egy kerékpárost nem tudsz szabályosan megelőzni, mert nincs kellő oldaltávolság tartására lehetőséged - hely lenne ugyan de, fel van festve 800méteres záróvonal - kénytelen vagy kellő távolságról, lassan követni. A mindennapi gyakorlat az, hogy ilyen esetekben még a mellett ülő vizsgabiztos is megelőzi a biciklist, ha arra van lehetősége, átlépi a záróvonalat.

Nem kell túlaggódni azt a bukást, okulj belőle.

2015. dec. 17. 14:11
 5/11 szántóvető ***** válasza:
35%
ugyanazt mintha sikerült volna:szekszet.
2015. dec. 17. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Ott akkor több hiba is volt. Csak a záróvonalért nem buktatott volna meg.
2015. dec. 17. 14:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Forgalomtól elzárt területen mentem át. Bocsi rosszul írtam!
2015. dec. 17. 14:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán lehetett ott balra bekanyarodni, vagy már a kanyarodás kísérlete is szabálytalan volt?
2015. dec. 17. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban! 2x buktam, mai vezetési gyakorlatommal nézve orbitális hülyeségeken és iszonyatosan letaglózott. De nem szabad elkeseredni, legtöbbször (sajnos nem mindig) nem a Kresz nem ismerésével van a probléma vezetés alatt illetve vizsgán, hanem a vizsgadrukkal és a parázással.

Menni fog az, fel a fejjel! :)

2015. dec. 17. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
én is 2x buktam meg kocsiból forgalmi vizsgán,a 2. már tényéleg lehangoló volt. nekem az oktatóm volt a hibás mert semmit nem szólt kb. a 20 óra alatt. de ettől függetlenül eszméletlen jó sofőr vagyok,mind műszaki és közlekedés terén. nem,nem vagyok beképzelt.
2015. dec. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!