Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha két forgalmi vizsgán...

Ha két forgalmi vizsgán megbuktam, akkor már teljesen esélytelen vagyok?

Figyelt kérdés

A vezetéssel nincsen gond, de vizsgán nagyon bepánikolok. Annyira nem orbitálisak a hibáim, de vizsgán pont elég ahhoz, hogy meghúzzanak.

Valaki tudna valami tanácsot adni, hogy hogyan kell 'ellazulni'?

2015. ápr. 2. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Tanács nincs. Én holnap megyek először. És halálosan parázok.

Milyen hibáid voltak?

2015. ápr. 2. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Aki nem parázik a vizsgán,az hazudik.

Sajnos vissza is élnek vele rendesen...

2015. ápr. 2. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Okosságot nem lehet mondani, a vizsga az vizsga.

a kérdésedre válaszolva: egyáltalán nem vagy esélytelen, csak legfeljebb türelmetlen.

nyugi, sokan így jártak, csak nem dicsekszenek. ha biztos vagy a tudásodban, az oktatód bíztatott, akkor menni fog.

én innen csak baromi sok szerencsét kívánok. ez általában segít. úgyhogy a következőn átmész!

2015. ápr. 2. 14:17
 4/7 anonim válasza:

Guríts le előtte 1-2 pálinkát! :D

Egyébként én is parás fajta vagyok, de hála az égnek én a B-s vizsgámon elsőre átmentem mindenből. Nem tudom mit kellene tenni hogy ne izgulj. Próbáld megnyugtatni magad hogy menni fog. Gyakorolj előtte, és vedd át azokat a dolgokat amiken előtte elcsúsztál. Szerintem nem vagy reménytelen, tuti menni fog, csak próbálj nem rágörcsölni annyira. :)

2015. ápr. 2. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem is kétszer húztak meg, pedig az oktatóm teljes magabiztossággal küldött vizsgázni, azaz látta, hogy tudok közlekedni. Izgultam, és sikerült a leghülyébb dolgokon megbuknom.

Amint megkaptam a jogsim csakis egyedül mentem, hogy ne próbálják az ő rutinjukat rámtukmálni, mert annál nincs rosszabb, majd mindenkién kialakul. Persze furcsa volt a másik autó, de az elejétől kezdve magabiztosan, határozottan, de odafigyelve vezettem, és vezetek.

Pedig láttad volna honnan indultam, mennyit szerencsétlenkedtem. Szerencsére egy nagyon normális oktatót fogtam ki, aki türelmes volt, és tényleg megtanított helyesen közlekedni.

Tehát nyugi, egyáltalán nem vagy esélytelen.

Ellazulni? Vonatkoztass el attól, hogy a hátad mögött egy vizsgabiztos ül. Képzeld azt, hogy egy haverod, akit el kell vinned valahova. Illetve néz körül, hogy kik ülnek volán mögött. Azt nem tudják hol van a kormány, és mégis átmentek a vizsgán. Neked ne sikerülne?

2015. ápr. 2. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást és a jó tanácsokat!

Első válaszoló, szívből kívánom,hogy sikerüljön!

2015. ápr. 3. 01:13
 7/7 anonim ***** válasza:
átmentem elsőre mindenből, 2EZ4ME :D
2015. ápr. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!