3. -jára sem sikerült a forgalmi vizsgám. Mit tegyek?
Nagyon elvette a kedvem az egésztől. Az oktatóm szerint jól vezetek, de stresszhelyzetben elkezdek kapkodni.
Eddigi bukásaim okai:
- piros lámpa
- "túl gyorsan mentem" (2-esben, és megálltam, hogy elengedjem a gyalogosokat; de állítólag ez gyors volt) + párhuzamos várakozásnál ferdén álltam be a szegélyhez
- kapkodtam + túl szűk helyre álltam be
Iszonyú a helyzet, nagy csalódás magamban....
Hamarosan 'Pestre költözök, megfordult a fejemben, hogy átmegyek egy 'pesti autóssuliba, és ha kell, kenőpénzzel leteszem....
Még az is olcsóbban jönne ki.
Mivel jelenleg egy vidéki városban vezetek.
Nagyon rossz, mert már az eü-m is megvan, az elsőre meglett.... És ha a forgalmit letenném, minden meglenne.
Van ismerősöm, aki 5-jére ment át.
Nagyban függ a vizsgabiztos hangulatától és az ajándéktól, amit viszel neki.
Én elsőre megbuktam, mert 2 gyalogost nem engedtem át.
Másodjára vezettem 10 percet, zebrán kerültem ki egy bringást és meglett még parkolnom se kellett.
Próbálj annyira felkészülni, hogy ne hibázz.
Ne vigyél senkinek semmilyen ajándékot és pluszt pénzt sem!
Ha mondjuk megbuksz matekból, akkor sem fogsz a tanárodnak ajándékot meg pénzt vinni, hogy átengedjen, hanem többet tanulsz a pótvizsgára.
Ne add fel!
Én is harmadszorra mentem át, pedig minden más elsőre meglett (a KRESZ 10 perc alatt, hibátlanul, a rutin is dicsérettel) gyakorlóórákon átlagon felüli voltam (az oktató legalábbis ezt mondta), és amúgy sosem voltam vizsgadrukkos, de valamiért ezen a vizsgán iszonyúan paráztam:(
Először egy sima jobbkanyarnál vágtak meg, mert amikor szóltak, hogy kanyarodjak, befordultam egy BKV-parkolóba:))), pedig ismertem a környéket! Másodszor nem is emlékszem, mi volt a bajuk, de 5 percet sem vezettem...
Mindkét nap az utolsó vizsgázó voltam, és már reggel óta nyűttem a saját idegeimet, harmadszorra megkértem az oktatót, kifejezetten reggeli időpontot kérjen. A legnehezebb útvonalat húztam, amin amúgy a rendszeres dugók miatt alig jártunk korábban, de átmentem.
Nem tudom, milyen körülmények között vizsgáztál (milyen napszakban, mit kellett csinálnod előtte stb.), de ha bármit tudsz tenni azért, hogy csökkentsd a vizsga előtti stresszt, tedd meg!
Köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!
Igen, csak ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy van-e értelme folytatni...
Ha mégegyszer megbuknék, még nagyobb csalódás lenne, és ki tudja milyen hatással lenne rám utána...
Eddig nem is fordult meg a fejemben a megkenés. (itt nincs is)
De még átgondolom, hogy lenne a legjobb. Novemberben lett meg a KRESZ-em, tehát időbn vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!