Mit tehetnék, hogy a forgalmi vizsga másodjára már jobban menjen?
Én két éve csináltam a jogosítványt. Utáltam eljárni az órákra, nagy város, vészes közlekedés, paráztam. Tudtam, hogy nem fog sikerülni, én sem tudtam a távolságot megbecsülni. Utáltam az egészet, az órákat, a vezetést. Megakartam tanulni vezetni, de az oktatóm elvette a kedvem az egésztől.
Majd eljött a nap a vizsgára. Szétizgultam az egészet. De nagyon figyeltem, nem paráztam rá, próbáltam mindenre figyelni. És sikerült.
Azóta rendszerint rallyzok.
Szóval ne aggódj, csak figyelj oda!
Ha gondok vannak a távolságok érzékelésével, akkor még nem is voltál való vizsgázni.
Az oktatód gondolta úgy, hogy készen vagy rá? Mert ha igen, az azért elég baj.
Nekem is voltak hasonló gondjaim, bár én inkább túlbiztosítottam mindig a dolgot. Ha nagyon elmértem, bizony kiszállított az oktató a kocsiból, hogy akkor most nézzem meg, hol vagyunk, hol kellene lennünk és ez így miért nem jó.
Illetve ha az úttest szélével volt gond, mindig felvetődött, hogy vajon jól van-e beállítva a tükör?
A júniusi vizsga nagyon távoli. Szerintem feleslegesen sok idő, és persze egy csomó pénz a plusz órákra, hogy ki ne ess a gyakorlatból akkor is, ha már nincs semmi gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!