Autót szeretnék venni, segítenél?
Ha tényleg jót akarsz, akkor midnenképpen japán autók körül érdemes keresgélni: Suzuki mint tudjuk strapabíró, de törékeny, magától nemmegy tönkre, de ha karamból van, tutira tepatkolsz el.
Toyota (nekem azvan, totál megbízható, csak dícsérni tudom, nem a hű de nagy luxus felszereltségéről híres) hanem arról, hogy sose hagy szarba, erős, jó a fogyasztása, kényelmes. az enyémbe most több mint 200000 km van, és ojan mintha vadi új lenne.
Nissán: tapasztalatból nemtudok beszélni róla, de csak jót halottam eddig.
Honda dettó
nézek neked pár konkrétat:
Toyota : [link]
Honda:
Ja és bocs most olvastam vissza, hogy kicsit csajos kocsit szeretnél (sajna azt neked kell eldönteni, hogy ez mennyire fontos neked, mert a peugeot tényleg csajos stílusu az tény, de hogy én akkorse ülnék bele ha fizetnek érte az biztos)
Nissan: [link]
még annyi, hogyha itt találsz bármit ami tetszik, azt nyugodtan merem ajánlani, énis náluk vettem a kocsimat, és tényleg korrekt egy társaság minden tekintetben:
a 2-3száz ezres kocsikkal az a baj, hogy a következő 2-3százat a szervízbe dobod ki mire elindul.
Az hogy használt nem baj, de pl egy 206osra én inkább szánnék még 3 százat, és 6-7száz körül néznék szét.
Írtad, hogy nem túl régi, nos egy kocsi vagy azért olcsó mert régi, vagy azért mert fos. egyis se épp nyerő. a régivel az a baj hogy nem mindig van rá gyári alaktrész, a rosszal meg az hogy rossz, gondolom egyértemű:)
én mégegyzer modnom, egy ilyen civic, 206, punto méretű, legalább 2000es évjáratú(csak hogy újabb legyen)kocsit 6száz alatt nem vennék, mert lehet hogy sokat fog az még szervízbe ülni, mire elindul,
Tuningoltat se vegyél mert nagyrészük rosszul lett tuningolva és ugyan úgy szervíz lessz a vége. CSAK gyárit!
www.hasznaltauto.hu
infot nem tudsz meg, de egyszerűen kezelhető oldal, és az árakkal tisztába leszel:)
[link] ez pl kis fogyasztású és új is, példának okáért, de a futott km re is kell figyelni,2-3százezerig dieselesnél belefér, de egy benzines már lehet 3százezernél nemfog elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!