Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót szeretnék venni, segítenél?

Autót szeretnék venni, segítenél?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok, még tanuló, nincs sok pénzem ezért 250.000 és 300.000 Ft értékben szeretnék vásárolni autót, lehetőleg 5 ajtósat, benzineset és olyat ami nem hitelátvállalós, nem túl régit és legyen egy kicsit csajos. :) (Pl.Fiat Punto)-t, Peugeot 206-ot ajánlottak már ennyi pénzért de sajnos én nem értek ahhoz hogy milyen autót lehetne venni ilyen áron ezért kérem hogy segítsetek. Légyszives ha tudtok ilyen árban autót irjátok le a tipusát. Nagyon sokat segítenétek vele.
2010. márc. 23. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mazda 121

Fiat Panda

[link]

2010. márc. 30. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha tényleg jót akarsz, akkor midnenképpen japán autók körül érdemes keresgélni: Suzuki mint tudjuk strapabíró, de törékeny, magától nemmegy tönkre, de ha karamból van, tutira tepatkolsz el.

Toyota (nekem azvan, totál megbízható, csak dícsérni tudom, nem a hű de nagy luxus felszereltségéről híres) hanem arról, hogy sose hagy szarba, erős, jó a fogyasztása, kényelmes. az enyémbe most több mint 200000 km van, és ojan mintha vadi új lenne.

Nissán: tapasztalatból nemtudok beszélni róla, de csak jót halottam eddig.

Honda dettó

nézek neked pár konkrétat:

Toyota : [link]

Honda:

[link]

Ja és bocs most olvastam vissza, hogy kicsit csajos kocsit szeretnél (sajna azt neked kell eldönteni, hogy ez mennyire fontos neked, mert a peugeot tényleg csajos stílusu az tény, de hogy én akkorse ülnék bele ha fizetnek érte az biztos)

Nissan: [link]

még annyi, hogyha itt találsz bármit ami tetszik, azt nyugodtan merem ajánlani, énis náluk vettem a kocsimat, és tényleg korrekt egy társaság minden tekintetben:

[link]

2010. márc. 30. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és még arra figyelj, hogy a köbcm lehetősleg 1,4, és 1,6 között legyen, magyar utakra nemkell nagyobb, és az az igazság, hogy ha nem egy kisebb testű kocsiról van szó, akkor az 1,4 alatti bizonyos esetekben veszélyes is lehet néhol azment életet, hogyha tudsz hírtelen gyórsítani.
2010. márc. 30. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:

a 2-3száz ezres kocsikkal az a baj, hogy a következő 2-3százat a szervízbe dobod ki mire elindul.

Az hogy használt nem baj, de pl egy 206osra én inkább szánnék még 3 százat, és 6-7száz körül néznék szét.

Írtad, hogy nem túl régi, nos egy kocsi vagy azért olcsó mert régi, vagy azért mert fos. egyis se épp nyerő. a régivel az a baj hogy nem mindig van rá gyári alaktrész, a rosszal meg az hogy rossz, gondolom egyértemű:)

én mégegyzer modnom, egy ilyen civic, 206, punto méretű, legalább 2000es évjáratú(csak hogy újabb legyen)kocsit 6száz alatt nem vennék, mert lehet hogy sokat fog az még szervízbe ülni, mire elindul,

Tuningoltat se vegyél mert nagyrészük rosszul lett tuningolva és ugyan úgy szervíz lessz a vége. CSAK gyárit!

www.hasznaltauto.hu

infot nem tudsz meg, de egyszerűen kezelhető oldal, és az árakkal tisztába leszel:)

[link] ez pl kis fogyasztású és új is, példának okáért, de a futott km re is kell figyelni,2-3százezerig dieselesnél belefér, de egy benzines már lehet 3százezernél nemfog elindulni.

2010. márc. 30. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:
22:06 kolégával egyetértek, lehetőség szerint inkább gyüjts egy kicsit, és vegyél egy ujabbat, 2000 res évjárat alá neadd, ha nem muszály, és kilóméterben benzinesből 200000 legyen a felsőhatár, azis csak a megbízhatobb fajtákból Nissan Toyota stb. És keress egy megbízható autószerelőt aki átnézi neked mielött megvennéd. Nemkell feltétlenül darabokra szedésre gondolni, fél óra alatt bőven megvan.
2010. márc. 30. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!