Mi alapján dönt egy autótolvaj, hogy pont azt az autót viszi el, amit elvisz?
A biztosítási pénz nem mindig, sőt gyakran nem elég ugyan arra. Viszont ahhoz elég hogy vegyél egy jóféle fegyvert és lelődd az általad gyanított tolvajt. :D
Ha olyan környéken laknék, ahol rendszeres a lopás, főleg az autóké, akkor én nem hagyatkoznék ennyire. (váltózár, riasztó) Ugyan már ezekhez nem kell érettségi hogy kijátsszák. Aki nagyon akarja a kocsidat tudja hogy mit csináljon vele. Éppen ezért kell olyan "védelmi rendszert" kiépíteni, amire a tolvaj abszolút de nem számít.
Mondok egy példát:
a haverom mesélte, hogy a papájához rendszeresen lopni jártak a réti négerek, a hátsó kerítésen bemászva. Azt tették, hogy egy deszkát tele vertek 100-as szögekkel, majd a szögek hegyivel felfelé a deszkát elrejtették a levél kupac alá. Hajnali 2-kor nagy kiabálás mert bele ugrott valaki, aki éppen a kerítésen mászott át. Ezt akár te is megteheted, mert magánterületre azt teszel amit akarsz, ha épp egy 100 szöggel teli deszka a levél kupac alatt.. hát istenem te dolgod :D .
Ne legyél fatökű, találj ki hasonlókat te is.
Ha nem megy szólj nekem majd kitalálom én. :)
:)) Köszi!! Fatökű nem leszek, mert nekem olyan nincs (nő vagyok) :)
Az a baj, hogy utcán parkolunk, Bp. egyik elit kerületéről van szó, ráadásul 4. emeleten lakom, a lomboktól rá se látok az autómra, csak sejtem, hogy még ott van.
Na erre jöhetnek ötletek, hogy védjem meg még jobban a kicsikémet! :)
Szóval váltózár, riasztó és biztosítás van. Garázst keresgéltem, de kiadó garázs olyan messze van (25 ezerért) hogy busszal kéne reggelente az autómért menni. Jó mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!