Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi alapján dönt egy autótolvaj...

Mi alapján dönt egy autótolvaj, hogy pont azt az autót viszi el, amit elvisz?

Figyelt kérdés
Megrendelésre dolgozik? Vagy könnyű prédának tűnik az autó? Ez évben már a 6. autót lopják el a házunk elől, ezek az autók a szomszédoké. Annyira szomorú... :(( Benne gyereküléssel, meg mindennel. Jó lenne megérteni, "mire utaznak" ezek a szemetek. A miénk megvan egyelőre, de annyit idegeskedek rajta. (persze van, váltózár, meg riasztó, és biztosítva is van, de azt tudjuk, hogy ha elviszik, nem futja a biztosítási pénzből egy ugyanilyenre...).
2011. okt. 28. 23:22
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Attól függ milyen célra kívánják használni.Ha értékesíteni akarják valahol nyilván az értékesebbet viszik el.
2011. okt. 28. 23:28
 2/23 A kérdező kommentje:
De egy értékesebb autón gravírozva van az összes üveg, a felni, minden. Azokat lecserélni egy vagyon... Még így is megéri nekik? Én csak reménykedek, hogy békén hagyják már a mi utcánkat!! Hú, ha elkapnám valamelyiket, mit tudnék vele csinálni!!
2011. okt. 28. 23:30
 3/23 anonim válasza:
Nem tudom:) Jó nyílván nem az agyonriasztózott 7-es BMW-t fogják elsőnek elvinni,de ha mondjuk van ott egy Wartburg,meg egy 93-as Opel Astra és mondjuk megrendelésre csinálják nyilván az Opelt viszik inkább
2011. okt. 28. 23:32
 4/23 A kérdező kommentje:
Az enyém egy 2010-es Opel Astra, nagyon morcos lennék, ha szemet vetnének rá. Amiket vittek, azok olyan 5-9 éves autók voltak, riasztó nélkül. 4 évig dolgoztam érte Írországban egy multinál, nagyon a szívemhez nőtt már egy éve. :)
2011. okt. 28. 23:39
 5/23 anonim válasza:
akkor lehet alkatrésznek viszik az ilyen öreg autókat,ha az ilyen újabbakat nem nagyon viszik akkor sztem nincs veszélyben a tied:) feltéve ha ugyanazok a tolvajok járnak oda mindig
2011. okt. 28. 23:41
 6/23 anonim válasza:
100%

A biztosítási pénz nem mindig, sőt gyakran nem elég ugyan arra. Viszont ahhoz elég hogy vegyél egy jóféle fegyvert és lelődd az általad gyanított tolvajt. :D

Ha olyan környéken laknék, ahol rendszeres a lopás, főleg az autóké, akkor én nem hagyatkoznék ennyire. (váltózár, riasztó) Ugyan már ezekhez nem kell érettségi hogy kijátsszák. Aki nagyon akarja a kocsidat tudja hogy mit csináljon vele. Éppen ezért kell olyan "védelmi rendszert" kiépíteni, amire a tolvaj abszolút de nem számít.

Mondok egy példát:

a haverom mesélte, hogy a papájához rendszeresen lopni jártak a réti négerek, a hátsó kerítésen bemászva. Azt tették, hogy egy deszkát tele vertek 100-as szögekkel, majd a szögek hegyivel felfelé a deszkát elrejtették a levél kupac alá. Hajnali 2-kor nagy kiabálás mert bele ugrott valaki, aki éppen a kerítésen mászott át. Ezt akár te is megteheted, mert magánterületre azt teszel amit akarsz, ha épp egy 100 szöggel teli deszka a levél kupac alatt.. hát istenem te dolgod :D .

Ne legyél fatökű, találj ki hasonlókat te is.

Ha nem megy szólj nekem majd kitalálom én. :)

2011. okt. 28. 23:42
 7/23 A kérdező kommentje:

:)) Köszi!! Fatökű nem leszek, mert nekem olyan nincs (nő vagyok) :)

Az a baj, hogy utcán parkolunk, Bp. egyik elit kerületéről van szó, ráadásul 4. emeleten lakom, a lomboktól rá se látok az autómra, csak sejtem, hogy még ott van.

Na erre jöhetnek ötletek, hogy védjem meg még jobban a kicsikémet! :)

Szóval váltózár, riasztó és biztosítás van. Garázst keresgéltem, de kiadó garázs olyan messze van (25 ezerért) hogy busszal kéne reggelente az autómért menni. Jó mi?

2011. okt. 29. 00:05
 8/23 A kérdező kommentje:
Apám most mondta telefonon, hogy doberman... be a hátsó ülésre. Na ez se rossz :)
2011. okt. 29. 00:06
 9/23 anonim válasza:
Hm..2010-es Opel Astra? Milyen színű? Milyen motorral? Jó állapotban van? Mi a pontos lakcímetek? Mikor vagytok otthon?
2011. okt. 29. 00:12
 10/23 A kérdező kommentje:
Csak nő vagyok, nem szőke nő! :))
2011. okt. 29. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!