Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót szeretnék venni, segítenél?

Autót szeretnék venni, segítenél?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok, még tanuló, nincs sok pénzem ezért 250.000 és 300.000 Ft értékben szeretnék vásárolni autót, lehetőleg 5 ajtósat, benzineset és olyat ami nem hitelátvállalós, nem túl régit és legyen egy kicsit csajos. :) (Pl.Fiat Punto)-t, Peugeot 206-ot ajánlottak már ennyi pénzért de sajnos én nem értek ahhoz hogy milyen autót lehetne venni ilyen áron ezért kérem hogy segítsetek. Légyszives ha tudtok ilyen árban autót irjátok le a tipusát. Nagyon sokat segítenétek vele.
2010. márc. 23. 12:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

206-ost ennyi pénzért nem hiszem hogy kapsz.

csak ilyet.

[link]

Puntót kapsz ennyiért.

[link]

2010. márc. 23. 12:53
 2/15 anonim ***** válasza:
A megadott paraméterek alapján leginkább Suzukit kapnál. Ha azt nem szeretnél, akkor valamit változtatni kell a feltételeken. Egyébként sem olasz, sem francia autót nem ajánlanék. Akkor inkább Opelt, vagy japán autót (Mazda, Mitsubishi) keresgélj, de számíts rá, hogy ebben az árban már nem fiatalokat fogsz találni.
2010. márc. 23. 13:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 23. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
www.autovizsla.hu
2010. márc. 23. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem miért jó a benzines kocsi, pl egy 2500as diesel fogyaszt 7-8at manuálissal, benzinbe meg 10 fölé megy + még a benzin is drágább.

Én is ennyiért tervezek a nyáron kocsit venni, de én vagy Golfot, vagy egy régi 85-90 körüli évjáratú diesel BMW-t, igaz nem csajos kocsi, de első kocsinak tökéletes mert nekem sincsennek millióim E osztályos mercire, de arra is gyúrok :))

2010. márc. 23. 14:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia! Peugeot 106-osból is akad 5 ajtós vagy esetleg Nissan Micra, Volkswagen Polo, Seat Ibiza, 2-es, 3-as Golf ennyit tudok most kb ajánlani neked! Azért egy autószerelőt vagy egy hozzáértő embert vigyél magaddal nehogy átrázzon valamelyik eladó!
2010. márc. 23. 16:49
 7/15 anonim ***** válasza:

250-300-ért Opel Corsát néznék magamnak, valamilyen szinten tapasztalatból mondom. Az egyik ismerősömnek volt 1,1-es Fiat Punto, sokat is fogyasztott és drágák is voltak az alkatrészek. Nekem volt 1,4 Si (16szelepes 90 lovas). Az sem fogyasztott sokat ha nem tapostam a gázpedált és elég olcsón kaptam alkatrész amikor kellett, nem is volt vele sok gond.

[link]

[link]

2010. márc. 23. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:

Az OPEL Corsát tudom ajánlani neked, de vigyél vásárláskor egy ismerősöd vagy autószerelőt, aki ért az autókhoz, mert vannak rossz állapotúak.

De mindenekelőtt azt a kérdést okvetlenül tisztázd magadban, hogy fent tudod-e tartani az autót? Ha nem használod az autót, akkor is minimum évi 70.000 Ft-ba fog kerülni a fenntartás, és még nem is tankoltál semmit bele!

Ha autót veszel, benzineset és minél kisebb motorral, így a fogyasztása megfelelő lesz, nem kerül sokba.

2010. márc. 23. 19:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy eséllyel be tudnál szerezni ennyi pénzért egy jó állapotú Volkswagen (VW) Golf III.-t. Vagy esetleg keresgélj Toyoták közt. Tudom ajánlani a totalcar.hu oldalon található népitéletet, ott az autótulajok irnak autóikról...ezt azért irom le, mert nem tudom, hogy mennyite vagy lány...
2010. márc. 23. 19:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2010. márc. 24. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!