Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ismerősöm el van szállva...

Ismerősöm el van szállva mióta vett egy Golfot. Hogy hozzam vissza a földre?

Figyelt kérdés

Vett egy 1.9 TDI 4-est és állandóan ordítozik a csajok előtt hogy ide parkolt így a Golffal meg hogy 170-nél meg se érzi az 5 embert de úgy megy a 90 lovas, olyan nyomaték van benne. Ja és hidegen kihúzatva is megáll 5.5 literből. És hogy majd azzal csajozik de mióta megvan neki maximum cipeli a csajokat de egy se jött neki össze. Arról ne is beszéljünk hogy a vételárat már ráköltötte mégegyszer, de közel sem mondhatni hibátlannak és még légkondi sincs benne, de a bicskakulcs annyira de nagyon menő hogy csattogtatni kell folyamatosan.

Hogy a fenébe lehetne ráébreszteni hogy a Golf nem olyan menő ahogy gondolja (bár még középiskolába járunk itt talán tényleg az)?

Nem vagyok féltékeny, van egy hasonló árkategóriás autóm ami kb annyi volt mint az övé és boldog kapcsolatban élek egy ideje.

Csak tanácsot kérnék, hogy lehet elérni hogy visszafogja magát.

2015. dec. 13. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
de sok irigy rosszindulatú ember van :) azt kit érdekel milyn kapcsolatban élsz, dugd a csajodat inkább ahelyett hogy idehányod ezt a szart.
2015. dec. 13. 20:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Jelentheted, de nem kamu. Örülj hogy nem te hallod minden nap egy olyan embertől akit akárhányszor elküldesz melegebb éghajlatra csak mondja és mondja.

Kedves utolsó: apád törölt volna a függönybe és akkor nem hánynád ide a szar válaszod.

De gondolom az volt a célod hogy kötekedhess és legyen vita belőle.

Elérted a célod úgyis hiányzik egy kis stresszlevezető vita egy fogyatékossal :D

2015. dec. 13. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

12.

A te "kérdésed" vitakeltő :) Nem hiába kell a stresszt levezetned, mert az ilyen kis férgeket, mint te utálják mindenhol, így hát nem csodálom, hogy összegyülemlik benned.

Gondolom a férfiasságod is hiányzik, ha így magadra vetted ;) Jól sejtettem.

2015. dec. 13. 21:22
 14/19 anonim válasza:
0%

A Vw konszern a világ legjobb márkája!

A kérdező is meg mindenki más aki fikázza, elmehet a bús 3,14csába!

2015. dec. 13. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Istenem, nekem is van ilyen ismerősöm :D Az hozta vissza a földre, hogy csattant egy jó nagyot a kocsijával.
2015. dec. 14. 00:50
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

14: ezt a hazugságot te magad se gondolod komolyan?

Hogy lehet a legjobb márka?

Elsőkerekes pudva!!!!! Ingyen se kellene!

2015. dec. 14. 01:05
 17/19 walk w1th mee ***** válasza:

Kérj kölcsön egy jobb autót ,egy tuning valamit amirol nem hinné senki hogy megveri:D és alázd le,majd kuss lesz.am én is birom a hozzá nem értő 1.9tádéii tulajok mindenkinek csak osztják hogy igymegy úgymegy,és a hozzánemértő kretének meg helyeselnek.

Egyik ismerősöm is ilyen a szutyok 2003as egyhatt passatjával.Majd egyszercsak úgyadodott hogy verseny helyzetbe kerültünk xD. azén 20éves 1.6os a4esemmel 180ál elváltottam 5ösbe,nembirt utánam jönni-noss azóta nem emliti hogy húde igymegy ugymegy,legalábbis mikor én is ottvagyok:D

2015. dec. 14. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
egyébként a TDI tényleg nagyon jó, odalépsz brutálisat tol
2015. dec. 14. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:
a 4.2 tdi. haha
2015. dec. 14. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!