Ismerősöm elvitt kerülni az X6-os BMW-jével, királynak, felsőbb rendűnek éreztem magamat benne. Ez miért van?
Ha a kiírásod komoly, akkor a válaszomat is tekintsd annak!
1. Kicsi a kukid, de a BMW kompenzál.
2. Egy utolsó senki vagy, de a haverod BMW-je kompenzál.
3. Tényleg beteg vagy, ha ettől királynak érzed magadat.
Ha a kérdésed csak trollkodás, akkor a válaszomat is tekintsd annak.
Alkalmam nyílt menni nyáron egy subaru wrx-el..
Mit is mondjak,nekemis eléggé bedagadt a fejem..:-D
Majd visszaültem a swiftembe...
Kérdésed nem teljesen alaptalan,-amikor elhúzol egy rozsdakupac matiz mellett,melyet egy 40 évet ledolgozott tisztesen megőszült úrvezető hajt,átizzadt olajfoltos bézbólsapkában-adódik a kérdés..ki is a lúzer?XD
Miért érezted ezt?
Mert egy igazi senki vagy és nem "bjéééemmmvvvéééésss buzzzzi", ha az lennél, mint én is ez esetben nem éreznéd nagyobbnak az arcod és tudhatnád, hogyha hatos bömös az csak is egyedül csak egy 1983 -as M635csi lehet, semmi más ami hatos csak az!
Pont a hozzád hasonló senkik miatt kapom mindig, hogy "te rendeltél indexet a kocsidba?" és társait. Meg, ha lemerek vilogni a belsőben 40el cammogó barmot akkor a hozzád hasonlóak miatt gond, de ha egy opellalvilognám le akkor nem zavarna senkit.
Te és a fajtád miatt olan a bmw megitélése, mint amilyen.
Lehet adni a "negatívot", de ettől még van indexem, tudok parkolni és ha én 180al megyek a belsőben, de látom a tükörben valaki kezd utolérni 240el akkor kihúzódok a külsőbe.Igen van tükröm is, müködik összes elektromos funkciója is :)
A lényeg egy szánalmas senki lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!