Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ismerősöm most vett egy 10...

Ismerősöm most vett egy 10 éves suzukit, tudnátok jó suzukis beszólásokat?

Figyelt kérdés
én azt mondtam neki, hogy megkérdeztem mennyibe került az autó, és mondtam, hogy 500 ezer? ilyen drágán vettél koporsót? bár ez egy kicsit durva
2015. nov. 17. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Ennyire nincs pénzed,hogy ilyen autót veszel amit sosem kell szervizbe vinni?

Nem k.va mindegy milyen autót vett? Mi közöd hozzá? Még mindig kevésbé gáz , mint aki 20 éves szétdikházott német roncsokat vesz, aztán 2 hetente tankol 1500-ért a kúton.

2015. nov. 17. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező neked milyen kocsid van? Majd találok ki rá beszólásokat.
2015. nov. 17. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező BMV-vel jár: busz, metró, villamos.

De ezért a kérdésért lakott területen sétáláshoz járdamatricát kéne vennie.

2015. nov. 17. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

a kérdezőnek nincs autója(sem)..

...nekem is tízéves az 1.5 VVT automata GS, most ment át a műszakin gond nélkül..

még csak egy gyökér szólt be, miért taposom a féket dugóban..mondom, mert ez automata, és azt fékezni kell a szlip miatt..nézett, mint a lőtt medve..

több, jobb beszólást nem tudok..esetleg a divatos fostalicska megnevezést..az pont olyanoknak való, akik még nem ültek benne..mint példul te sem..

nézz utána, milyenek a tízéves szwiftek...húsz év alatt négy szuzukim volt, mind új, és soha nem romlottak el..erre mit szólsz?

az ismerősöd remélem egyszer betakar..

2015. nov. 17. 14:58
 5/12 A kérdező kommentje:
hű, tényleg nagy dolog, hogy át tudott menni a műszakin!
2015. nov. 17. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Csak azért,hogy a feszültséget szítsad kár volt feltenni ezt a kérdést.....főleg mivel valószínüleg autód sincs(meg mint látjuk eszed sem),de arra azért lenne energiád,hogy az ismerősödet leoltsd mert vett valamit!!Igazán szánalmas vagy!!!
2015. nov. 17. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Hencegett vele, hogy be akarsz neki szólni? Akkor a legjobb, ha nem foglalkozol vele, sokkal jobban fogja zavarni, hogy senki nem foglalkozik vele.

De az is lehet, hogy csak az örömét akarta megosztani veled mindenféle hencegés nélkül, és te meg szemétkednél vele.

2015. nov. 17. 18:48
 8/12 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy voltak régen ilyen suzukis viccek, hogy papírautó stb
2015. nov. 17. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

Elég egyhangú társaság...

Minden autón lehet találni kivetnivalót, a Suzuki sem kivétel. Ugyan úgy rohad mint a többi, ha nem jól volt/van kezelve.

Papírautó, de motorikusan elég megbízhatónak mondanám.

2015. nov. 17. 19:28
 10/12 A kérdező kommentje:
5-10 éve azért szinte mindenki szidta a suzukikat kivétel nélkül, szinte minden fórumon, most azért eléggé változott a helyzet ezek szerint
2015. nov. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!