Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ismerősöm most vett egy 10...

Ismerősöm most vett egy 10 éves suzukit, tudnátok jó suzukis beszólásokat?

Figyelt kérdés
én azt mondtam neki, hogy megkérdeztem mennyibe került az autó, és mondtam, hogy 500 ezer? ilyen drágán vettél koporsót? bár ez egy kicsit durva
2015. nov. 17. 14:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Csak azok szidták, akiknek nem volt.

A régi swift egy évtizede még népautó volt. Embertelen mennyiség futott belőle az utakon. Kéken füstölni gázadásra, vagy lerohadva az út szélén hányat láttál? És olasz vagy francia "menő" autót? Na ugye.

AZ új kasztnis swift pedig már ötcsillagos töréstesztű, lehet elfelejteni a primitív "papírautó"-zást. Pont annyi vas van benne, mint egy hasonló kategóriás bármiben. VW, Fiat, Ford kiskocsi méretre, tömegre kábé ugyanott van.

2015. nov. 17. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
42%
Ezt holnapra úgy is törlik... Nem mellesleg hatalmas értelmi színvonalra vall, ha valaki ilyen kérdést kiír...
2015. nov. 17. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!