Van 550.000ft jelenleg és szeretnék egy kocsit, mit ajánlanátok 17éves friss jogsis srácnak?
Kb.olyan 400-450.000ft a kocsi a többiböl az átiratás,javitás ez az.
Naponta olyan 50-100km mennék vele, olcso alkatrész,olcsó szervizelhetőség 5ajtós, ennyi a fő kritériumok.
Amiket nézegetem és tetszik azok az Opel Vectra 1997-1999év járatosak vannak. Mi a véleményetek róluk, első kocsinak jó lenne, vagy miket ajánlotok ? Suzuki nem!!!!
Én is ezzel küzdök, most tettem tönkre egy swiftet 1 hét után, haverok miatt, mert meg akartam mutatni, hogy milyen menőn indulok, aztán megjártam. Többet nem fogok Suzukiba ülni az biztos!!!! Vegyél peugeot 206-ot. Jól is néz ki, nem az a lomha gyász. Vagy Mercit, haver 500-é olyan gépet hozott be, hogy néztem. Én most gyüjtök mercire, januárba veszek is veszem szerintem.
Vektra az nem laza, az a baj vele, meg a 16V kicsit eszi a olajat úgy tudom.
2015. dec. 4. 20:09
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted egy Vectra B nem jó választás?
2015. dec. 4. 20:39
8/10 anonim válasza:
Vectra B teljesen jó ,eszi az olajat? ne már....biztos eszi valamelyik nem csak az opel.Teljesen jó autók kényelmesek mennek is és bármilyen hihetetlen nem benzin zabálok,szerintem jó irányba haladsz
2015. dec. 5. 06:46
9/10 JulesTS válasza:
A Mitsubishi Carisma ilyen feltetelekkel jo valasztas lehet. 1.6-os 16 szelepes motorral (ne GDI-t keress...) meg egesz jol megy, viszont vegyes fogyasztasa 7.3 korul marad. A rakfeneje a rohado kuszob es hatso sarvedo iv. Olyat erdemes keresni amelyik ilyen szempontbol rendben van. A francia valtora meg erdemes odafigyelni vasarlaskor, hogy ne egybol cserevel kezdje az ember. A futomuve egeszen sportosnak mondhato, hatul rengeteg lengokar van sok szilenttel, amibol konnyen lehet, hogy cserelni kell majd vasarlas utan. Belulrol eleg tagas, kisse bumfordi formaja van, de gondolom ez nem szamit, ha szobajott nalad. Kicsit lenezett tipus, mert "nem igazi japan", a Volvo S40-nel azonos alapokon keszult Hollandiaban. Viszont ennek koszonhetoen alacsony az ara es olcso hozza az alkatresz. Az 550eFt-os keretedbe nekunk boven belefert egy 1.6-os atirassal, olaj es szurok cserejevel, vezerles cserevel, egy lengokar, egy gombfej es egy kormany osszekoto cserevel, (ezek munkadij nelkul, mert en csinaltam, de szerelot megfizetve sem lenne sokkal tobb mint a keret) meg egy kipufogo javittatassal. Csak ajanlani tudom.
2015. dec. 5. 07:16
10/10 anonim válasza:
Opel Astra, Ford Focus. Ennyi pénzért ezekből már jó állapotút is kifoghatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!