Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőnek autónak milyet vegyek?

Elsőnek autónak milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Meg van a jogositványom, de vezetésben még nincs gyakorlatom, kezdő vagyok. Kérdésem lenne, hogy kezdő vezetőként, első autonak milyen autot érdemes venni? Vmi olcsóbb 300-400 ft közötti árkategoriáju autora gondoltam.
2015. nov. 5. 18:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ÉN ugy hallottam a régebbi hondák műszakilag is egész jok, megbizhato autok, kérdés hogy első autoként szabad e ilyet venni?
2015. nov. 5. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
szabad,csak jól át kell nézni...Csak nehogy megpróbálj kiállni egy TDI ellen,mert esélyed sincs...Ha normális sofőr vagy nem szóltam :) Tudjátok...akié az ing az vegye fő'
2015. nov. 5. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy drágák. 300-400 ezerért csak egy roncsot lehet kapni.

Esetleg amiből elfogadható vehető, az a közismert Swift. Nem rossz autó ennyiért, abból se lesz túl fényes állapot, de még vállalható.

Nem sok ez a pénz. Nem vagyok egy csilliárdos, de én laptopot szoktam venni ilyen árkategóriában (munkára és kis játékra is), nem autót.

2015. nov. 5. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
F astrát, olcsó hozzá minden.
2015. nov. 5. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
#3 én 440-ért vettem egy f astrát 82000 km-rel, alig volt használva, nem tűnt roncsnak :) ez volt 6 éve azóta csak olajcserére járok velke.
2015. nov. 5. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Biztos csak ennyi km volt benne? Nem tekerték vissza az óráját?

Van nekem egy rokonom, hihetetlen szakadt rom autókra mondja azt, hogy milyen szép és milyen jó. Nézőpont kérdése.

Attól függetlenül az Astra F egy jó autó, olyan egyszerű a motorja, hogy már csak emiatt is kicsi az esély, hogy elromoljon. Legfeljebb akkor áll be, ha szakad a szíj, vagy eltörik benne valami. A rozsdát meg meg kell szokni ilyen olcsó és ennem megfelelően öreg autóknál.

2015. nov. 5. 22:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Lenne rá több is, de mivel nincs gyakorlatom nem akarok drága autót. Az első egy évben biztos hogy lesz rajta karcolas stb..
2015. nov. 6. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
300 000 - 400 000 ft között eleve olyan autót fogsz találni, amin lesz karcolás horpadás foltok stb.
2015. nov. 6. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Swift
2015. nov. 7. 00:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Astra F
2015. nov. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!