Első autónak milyet? Sokfélében gondolkodtam de szerintetek melyik a megfelelő ami nem is olyan drága de jó?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 14:59
1/6 anonim válasza:
mik az igényeid ? mennyit autóznál átlagba ? mekkora vagy mekkora autót szeretnél ? stb ?
2/6 anonim válasza:
Renault Megane II ár érték arányban elég jó.
Fogyasztása baráti és elég jól felszerelek. A többség klímás, centrálzáras, el.ablak(sokszor még hátul is), fedélzeti computer, légzsákok.
Nekem ha most kellene egy másik autó akkor ilyet vennék.
3/6 Evele123 válasza:
És mennyit szánsz rá? Kocsi ára + átírás + első szervíz. Suzuki fóbiád van? Autókhoz értő (szerelő) ismerősöd van?
4/6 anonim válasza:
a második válaszolóval nem igazán értek egyet ugyanis a renault az farancia és teli van elektronikával ami ha meg hibásodik igen zsebbe nyúlós .. első autónak valami olcsó és egyszerű autó kellene az emberünknek szerintem
5/6 anonim válasza:
A kérdés színvonalán válaszolva,hogy milyen autót vegyél,a válaszom kéket!!Esetleg pirosat!
6/6 anonim válasza:
Mi az a sokféle? Mennyi pénzed van? Mire használnád? Mennyit mennél vele?
Mert arra nem kell 3 literes BMW, hogy átmenj a haverhoz, meg elgurulj a boltba. Arra elég a Wartburg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!