Hogy kell driftelni?
meg azt nem tudom meg hogy hogy kell driftelni hosszu egyenes uton
erted? drift de nem kanyarba hanem egyenesen.ugy hogy nincsenek kanyargadok benne hanem csak kajak egyenes a ut
Ugy kell driftelni, hogy eloszor elolvasod ezt, hogy tisztaban legyel a fogalommal.:
A drift, vagy drifting (szabad fordításban: csúsztatás, sodródás) az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon egyenesen. A kifejezés jelentheti az erre a technikára épülő sportágat is.
Elsokerekessel nem lehetetlen, de eleg nehez, foleg azert mert az egesz drift ipar a foleg hatso illetve osszkerekes verdakra lett kitalalva. Persze lehet egykereken is biciklizni, de az atlagnak ehhez minimum ketto kell, erted a hasonlatot?
Jutubba beirod, hogy Honda Civic drift es elvezkedsz. Aztan kimesz es probalkozol.
Jo ha tudod, a hivatasos driftelok specko verdat hasznalnak erre. Ha a kis Civiket akarod masra is hasznalni (suliba/munkaba jarni) akkor ne nagyon eroltesd a driftet, csak ha veszett tele vagy es nem sajnalod a sulyos ezreseket otthagyni a szerelonel. Elegge megerolteto a kocsinak a drift (ha nem erre van alakitva) raadasul ha nem is tudod hogyan kell csak artasz neki.
Persze nem beszellek le rola, tudom milyen jo moka! Meg most is faj a nyakam, mert a hetvegen gokartozni voltunk es szinte mast se csinaltunk csak drifteltunk, ami azert jo mert igy legalabb kielem magam, nem veszelyeztetem az uton a tobbieket plusz a sajat kocsimat is kimelem, ami - megsugom - V8as hatsokeres, ha valamivel, akkor ezzel gyonyoruen lehet driftelni, de a szivem szakadt meg legutobbis mikor uj gumi szettet kellett venni...
Még jó hogy van opelből hátsókerekes autó...... rendes v6-os motorral.
Ha kiengeded a kéziféket miért pörögne a kerék mikor előtte egy másodperccel egyhelyben állt??? Akkor fog pörögni a hátsókerék ha hajtva van és nem érkezik megtapadni a gumi, de kézifékkel csak lendületet tudsz átvinni, irányított csúszást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!