Semmii kérdése:
Szeretnék megtanulni driftelni, milyen kocsit ajánlotok hozzá ladán kívül?
Figyelt kérdés
tudom mindegy csak hátsókerekes legyen, de tapasztalatokra is kíváncsi lennék2015. okt. 16. 23:37
2/13 Petya183 válasza:
Sokba lesz ez neked de BMW
Akármilyet veszel kapni fog minden alkatrész driftnél, főleg a motor és a hajtás nem lesz hosszú életű de te tudod
Ha neked megéri...
3/13 A kérdező kommentje:
Drága sport tudom, de nem akarom a "fő" autómat tönkre tenni ezzel.
2015. okt. 16. 23:43
4/13 M@teee válasza:
Ha ilyen falusi Vin Dhizel vagy akkor közúton hanyagold, mert nem csak neked veszélyes hanem ha kipörög a zsiguli oszt elcsapod Mariskát akkor nagy a slamasztika ugyan is nem valószínű hogy menekülő képes lesza zsiga, de ha meg ven rá külön pályád akkor meg értenél annyira az autókhoz hogy tudd hogy az SSC Ultimate Tuatara a legjobb rá.
5/13 anonim válasza:
ha még tanulni szeretnéd a fardobálást, akkor 1.5, ill. 1.6 ladát vegyél..én ugyan 1.2-n tanultam, de arra pont alkalmas...aztán egy BMW..vagy ami..
6/13 anonim válasza:
Hülyén hangzik, de próbálj ki egy szimulátort számítógépen egy jobb kormánnyal. Nagyon hasonló az igazihoz, néha még nehezebb is.
8/13 anonim válasza:
Egy ideje lábazok, már 200-zal guggolok. A fiam pedálos autójának ha odalépek kivágja a farát...
9/13 anonim válasza:
Erős hátsókerekes autót. De bármit is veszel komoly pénzben lesz. Én jobban kedvelem a hagyományos versenyágakat de kinek a pap kinek a papné.
10/13 anonim válasza:
Egyébként fillérekért lehet venni régi Ford Sierrákat vagy Opel Omegákat erős benzinmotorral, azok is kifarolnak simán, csak a futóművük nem erre lett kitalálva (ezért is írtam először a BMW-t), viszont szórakozásra tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!