Mi olyan nagy dolog abban, hogy a Váci úton összetörtek egy Ferrarit?
"Egy Ferrari mióta 400 millió ?"
Egy sorozatban gyártott Ferrari tényleg nem 400 millió, de a most összetört Ferrari egy limitált "LaFerrari", amiből 499db-ot gyártottak összesen. 1.3 millió euró az alapára, ez kb 400 millió forint. Na ez az amit a világon sem minden nap törnek össze, nemhogy Magyarországon.
Aha, ezt nem tudtam, oké így már nagyjából értem... jó a közlekedési balesetek benne lehetnek, én arra gondoltam, hogy aki nem közismert személy arról nem lehet minden személyiségi jogát sértő dolgot leadni, mondjuk ha csak a balesetet adták le akkor az is oké.
Miért is vagyok eltévedve? Nem tudtam, hogy ez egy limitált kiadású Ferrari volt, de azon kívül teljesen reális árakat mondtam. Azt meg nem tudom honnan veszed, hogy nekem nincsen jogsim, vagy, hogy nincsen annyi pénzem, hogy legyen egy A8-as Audim, ennél fogva nem értem ezt a ledegradáló megjegyzést. Fingod nincs arról, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezek/rendelkezünk, csak trollkodsz egyet, gondolom a sérült kis lelked fájdalmainak az enyhítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!