Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok, Nők veletek is történt...

Lányok, Nők veletek is történt már ilyen vagy hasonló dolog vezetés közben?

Figyelt kérdés

Olyan volt veletek hogy egy kocsit simán elvezetsz a magassarkúdban , de egy másik kocsit meg nem tudsz vagy csak nagyon nehezen tudod vezetni ugyanabban a magassarkúban . Pl. A 11 centis magassarkú cipőmben a fiat puntót egyszerűen tudom vezetni de a 3-mas bmw-t nem tudom benne . 5 perc "szenvedés" után inkább levettem. Én arra gondoltam hogy a pedálok másképpen vannak a két kocsiban és talán ez miatt .....

Veletek volt hasonló eset ? Ha igen akkor milyen kocsikkal ? És mi volt a gond ?

2015. szept. 11. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Tényleg? Arra gondoltál? :D
2015. szept. 11. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nő vagyok bár, de értem a dolgot. A 3-mas BMW pont jó példa, abban nagyon alacsony az üléspozíció, és szinte nyújtott lábbal kell ülnöd, a lábújjaid úgymond felfelé vannak. Így a sarkad nincs hova tenni.
2015. szept. 11. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Bár én sem nő vagyok, de teljesen átérzem a problémád. A minap beültem az asszony kis Fiatjába és képtelen voltam vele elindulni. Olyan közel voltak a pedálok, hogy a trógerbakancsommal egyszerre nyomtam a kuplungot meg a féket is, bárhogy próbáltam helyezkedni. Végül lerúgtam a vasbetétest és meztélláb már nekem is sikerült a navigálás :)
2015. szept. 11. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, valaki jól elmondta hogy mi az ok. A pedálok és az ülés helyzete. Minél nagyobb a magasságbeli különbség közöttük annál könnyebb az autót vezetni. A Fiatokban nem olyan "sportos" az üléshelyzet meg a pedálok kialakítása sem mint egy BMW-ben, ezért magassarkúban könnyebben vezethetők. Férfiként persze a gondolat is borzalmas hogy vannak nők akik úgy vezetnek, nekem még a cipő sem mindegy hogy milyen van rajtam. Ha pl veszek egy új cipőt azzal egy rövid ideig eltart amíg megtanulom vezetni az autót.
2015. szept. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!