Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » H1 es távolságit illetve...

H1 es távolságit illetve H1-es tompítottat hogyan lehet xenonra alakítani?

Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
első vagyok, nekem is calibrám van. én angel eyes lámpákat vettem és abba tettem xenont. ha reflektort is xenonra akarod azt is meg lehat oldani de akkor két szetet kell venned. amugy ezt a bixenon dolgot nem értem, azt hittem hogy az h4-esnél van és az izzó helyzetét változtatja egy elektro mágnes vagy valami egy projektoron bellül. Lényeg a lényeg h lehet tompitott is meg a refi is xenon h1nél is de 2 szett kell hozzá
2015. okt. 27. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:

A bixenonnak csúfolt H4, amire gondolsz, csak a kínai ipar gagyi műremeke. A gyári bixenonok mind projektorosak, az árnyékoló lemezt húzza el egy tekercs, így világít magasabbra.

Az utángyártott lámpákba az esetek többségében elég rossz projektorokat raknak, a tuningnak nevezett cuccok még drágák is, annyiból brutális fényerőt lehet kapni igényes projektorral (persze ez az út csak akkor gazdaságos, ha a gyári lámpatest nincs bemattulva).

Én vennék egy pár új gyári fényszórót (16.669 ft darabja), és abba rakatnék jobb projektort (munkadíjjal, trafókkal, égőkkel megáll jóval 100 ezer alatt).

2015. okt. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!