2005-ös Peugeot 206-os autóm van, két napja délutánonként jobbra indexeléskor a reflektor is felkapcsolódik, egészen addig míg vissza nem veszem az indexet. A tompítottat nem használtam közben. Reggeli elinduláskor nincs gond. Kontaktsray segíthet?
ezen jót röhögtem ahogy elképzeltem xDD
talán a bajuszkapcsolónál lesz a hiba :)
Bakker, az enyém is ugyanezt csinálta.. :D
Valami érintkezési hiba lehet gondoltuk, de ezek szerint valami 206-os betegség. (enyém 2001-es)
Index kart vagy mondták hogy cseréljem ki, de hát nagyon drága volt. Egy idő után elmúlt magától.
Viszont utána meg még mindig néha a ködlámpát nyomja fel helyette ha nagyobbat fékezek vagy nagyobb gázt adok.. :S
Bár ez még mindig jobb, mint a refó, mert volt már hogy megfeledkeztem róla és ugyebár kanyarodtam volna, index és nekem volt elsőbbségem és jöttek szembe is, és pont akkor nyomtam index-et és ugye egyből refó és szemből úgy gondolta (tök jogosan), hogy én épp elengedem, és elindultunk mindketten egyszerre és lestünk egymásra, hogy most mi van, miért vágódik ez be elém, ő meg hogy minek jelez, hogy elenged, aztán mégse...
Na a lényeg, hogy az egész index kar hibás szerintem.
Szia
A 206-os ez a hiba típusbetegség a 206, 307-es modelleknél 2002 után. A cserélendő egység neve: COM200 sajnos több féle típus került beszerelésre. Vásárlás előtt meg kell nézni, hogy DELPHI vagy pedig VALEO ? A felszereltség is nagyon fontos pl.: ködlámpa, stb. a távirányítós kulcs vevője is ide van beépítve. Ez egy kommunikációs modul, ami kapcsolatban áll a belső computerrel és még a légzsák elektromos átvezetését is ez oldja meg. Az új ára 40-60e ft. Bőséges wd-40 időlegesen segíthet, de előbb-utóbb cserélni kell!
Hali
Ha megengeded ezzel a témával kapcsolatban lenne még egy kérdésem.
Nekem 2002-es Peugeot-om van és most egy olyan probléma jelentkezett hogy az indexet nem tudom leállítani. Néztem én is a bajuszkapcsolókat de tényleg elég drága. Esetleg azt meg lehet csinálni hogy csak külön az index kart kicserélni (ezzel is spórolva)? Vagy inkább komplett csere ajánlott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!