H1 es távolságit illetve H1-es tompítottat hogyan lehet xenonra alakítani?
Ha nem projektoros a tompítottad, át kell alakítani projektorosra, lehet kapni bixenon projektort, akár H1 foglalattal is (műszakira tehetsz bele halogént és meg van oldva, kis szerencsével). Tükrös tompítottba nem rakunk xenont, nem a rendőr miatt, hanem a többi közlekedő miatt.
A távolságit szerintem érdemes xenonozni, ha sokat mész elhagyott utakon, ott van igazán értelme. Lassan melegszik be, de utána több mint kétszeres fényerőt kapsz. A tévhitekkel ellentétben a kapcsolgatás sem öli meg, folyamatos villogással szoktam jelezni, a legolcsóbb 6000 ft-os 55W szett van benne, mégis hibátlanul teljesít 2 éve.
Gyári projektoros a tompított!
A kérdést azért tettem fel, mert csak H4-es bixenont találtam.
Az igazi bixenonhoz a projektornak kell olyannak lenni, nem az izzónak. :)
Akkor már csak az a kérdés, hogy jó-e a vetítési képe a gyári projektorodnak. Ha DOT szabványú, akkor tökéletes, ha ECE, akkor én cserélném, nagyobb a lebukás veszélye, mert jobb kanyarban sokkal jobban vakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!