Mi baja lett a kocsinak? Leállt az út közepén
Mentem az úton, 2-tes, hármas, négyes, egy kis idő múlva csak rántott a kocsi és bedöglött... Ez maradt égve: [link]
Régi vezérszíjra gyanakszunk, de hogy az képes lenne-e megrántani a kasznit.. Most beindítani sem lehet, csak forgatja és teljesen más hangja van.
Akkor csak átugrott, legalább jó hír. Gondolom hogy nem szakadt el mert akkor hallottam volna recsegést, csattogást meg minden szelep hajlítást.. :)
Reméljük az lesz. Van még valakinek valami ötlete esetleg? Cseréltem fagyállót és előtte a tulaj csak tiszta vizet használt, valaki azt is mondta hogy mivel most más lett a kenése és vízkövet stb anyagokat felszedte így a vízpumpa bemondta a szolgálatot és az blokkolt be. Szerintetek?
"Gondolom hogy nem szakadt el mert akkor hallottam volna recsegést, csattogást meg minden szelep hajlítást.. :)"
Nem, nem hallod.
Dízel az autó? Mert a képen az izzítás jelzése látható szerintem.
A 8 szelepes motoroknál aránylag könnyen ellenőrizheted, hogy meg van-e a vezérszíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!