BMW első kocsinak?
Üdv!
Nagy döntést kell hoznom.
Mit gondoltok? Egy bmw e28 nagyon gyatra ötlet első kocsinak?
520i, 524TD-t nézegettem.
Félre értés ne essék nem az a típus vagyok, 200.000 ért vesz bmw-t, csak a kaszni miatt.
Az E28-at 1988-ig gyártották, ennyi idő alatt már a bömbit is megeszi a rozsda, ha meg valami elromlik benne vagy csak végletesen elhasználódik (pl. lengéscsillapítók), az 2-3-szor annyiba kerül, mint ugyanaz Opelhez vagy Suzukihoz, ennyi idős dízel motor meg orosz rulett.
Ennyi pénzért inkább nézzél egy 2000 körüli fapados F Astrát, ahhoz mindent kapsz olcsón.
Szerintem az előttem író félreértette az utolsó sort. :)
Nem gyatra ötlet, de egy szép E28-at már vétek napi szinten használni. Ha neked ez tetszik hát hajrá, de egy normálisabb E28 árából már patent E34-et tudsz venni :)
Ha van lové jó ötlet!
De ha nincs akkor ne!!!! Csak lelakod!
Nekem az utódja, e34 van és itt is viszi a pénzt szépen!
Épp eszű keretek között, most az E39 éri meg legjobban, ha 5er, viszont a régi cápa tény brutális, e34 még félig klasszikus, félig mindenapos, félig olcsóbb, félig már youngtimer az van most a határon. Hosszútávon E34 ha kevés a pénz, mert mire kipofozod ott lesz mint most az E28.
Hozzáteszem ha a pénz és fenttartás fontos akkor E39! öregebbet ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!