Első kocsinak napi ~40km országúti és ~40km városi közlekedésre mit javasolnátok?
Kicsi legyen, nagyjából Suzuki Swift méretű és keveset fogyasszon, más szempont nincs, mivel első kocsi, ráadásul női sofőr vagyok :) simán tartok attól, hogy lesz rajta karcolás bőven szóval tényleg az lenne a cél, hogy minél olcsóbban tudjak ingázni a munkahelyem és az otthonom között és tanulni, szokni a rendszeres vezetést.
Klíma és mp3 lejátszó jó lenne bele, bár ez utóbbi gondolom utólag is könnyen pótolható.
Nem szeretnék olyan kocsit venni, ami ősrégi és széteszi a rozsda, ezért úgy gondoltam, hogy nagyon maximum 1 millióig vagyok hajlandó elmenni. De az ideális az olyan 700ezer lenne.
Tudom, hogy ez nagyon általános, de teljesen tapasztalatlan vagyok a témában, ezért nagyon szépen köszönöm előre is bármiféle segítséget is nyújtsatok. Szívesen veszek minden tippet minden témában (dízel kontra benzin, satöbbi).
Egyebkent az en kedvenc autom a honda .. van abbol is pici pl ez
vvt-i motor kicsit hajlamos az olaj elfogyasztasara :( de nem vészes
Marmint vvt-i motor az a toyotanak van :) kicsit eszi az olajat sajnos :)
Ez a jazz amit l8nkeltem sztem kis autok kozul magasan a leg jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!