Hogyan vezessem a TDI-met hogy ne lustuljon el?
Beba*szna ha nem menne 190 km/h-t egy 5 hengeres 2400 köbcentis 209 lóerős 400Nm-es turbódízel motor (összkerekes-Q4). A 150 lóerős 1.9 JTD motorral szerelt Alfa 159-es is átlépi a 200 km/h-t és valahol 210 körül padlózik, ne keverd össze az 1.9 tdi-vel ahol hamar elfogy a szufla. 100 km/h felett ha odalépek neki, megcsikorogtatja a kerekeket.
10 000 km után léptem neki oda úgy rendesen, 218 km/h-ig nyomtam neki, utánna elvettem a gázt de még ment volna.
(A 200 lóerős 1750 köbcentis turbóbenzines is megy 235 km/h-t)
csal az orad szerintem. es engem vagy magadat akarod atverni hogy szaznal elkaparsz? :"DDD
ez nem a halalos iramban 2..
nem vagok fel az 1.9tdimmel mert nincs mire..ahogy nkd sem egy 2.4essel..kivancsi lennek en arra a 220km/orara..ch
A 2l-es nekem is megy 220ât, az a vége, bár stabilna inkább csak a 210-et tudja, így elhiszem a 220-at a 2.4nél, de a kaparás tényleg durva lenne.:)
Nekünk egy céges automata van a 2l-feletti motorral (azért írom így mert fogalmam nincs mekkora, 2.4-et emlegettek, szóval lányegesebben jobban megy mint az enyém, de azért 50 felett vizes macskő kellett az asr-nek. Bár mondom, ez automatás.
jah 220..hagyjuk mar..egy 2.4 td tartosan sose menne ennyit.Ledobna magarol a hengerfejet kb :D
Benzint ne keverjuk a golajjal..
igen csak vw 1.9tdi-t vezettem..nekem is ment B vectram 2.0 motorral 232-t, ford focus mk1 1.8 204km/h , mercedes c280 260..jah es megjegyeznem hogy a c280 6hengerrel 190akarhany loval sem tudott nyikkanni a masodik gang utan :) de az alfa az heyyy igen..igazi olasz csodor..:D nyerit is..
"jah 220..hagyjuk mar..egy 2.4 td tartosan sose menne ennyit.Ledobna magarol a hengerfejet kb :D
Benzint ne keverjuk a golajjal.."
Mivan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!