A veterán kor növeli, csökkenti vagy nem befolyásolja egy csecse puritán gép értékét (suzuki ls 650 savage)?
Figyelt kérdés
Van egy igen igen jó álapotú suzuki ls 650 savage chopim amit múltévben vettem 450000 ft ért.Ez az első szériás 86 os évjáratú gép,jövőre tölti a 30 at tehát veterán korba lép.A kérdésem az,h növeli e ez az értékét vagy sem...az ot minősítés nélkül,illetve mennyi lenne az ot?Most bobber bőrbe vetkőztettem de meg van minden eredeti cucca,valamint fel bőröztem teljesen.tehát?2015. okt. 2. 14:50
1/5 anonim válasza:
Egyértelmű,hogy növeli,bár idehaza bármit eladni...
2/5 veterán vas válasza:
Ahogy mondani szokták, a kor nem érdem, hanem állapot.
Vagyis az említett "nemsokára 30"minősítés, egyáltalán nem tekinthető értéknövelőnek. Amennyiben megéri a 30-at, és sikerül megszerezni az OT vizsgát, akkor nagy valószínűséggel emelkedhet az ára. Viszont ennek az elvárásnak, a jelenlegi bobber formában nem tud megfelelni. Utána kell járni, hogy a vásárlási ár + a gyári állapotra való visszaállítás, és az OT vizsga, összesen mennyiből jön ki? A kapott értéket össze kell vetni a várható eladási árral, és dönteni kell, mi a további teendő? Sajnos ez a típus, nem annyira kultikus motor, hogy kapkodjanak az OT verzióért.
3/5 A kérdező kommentje:
A visszavalakítás egészen minimális összeg lenne mivel az átalakítást vágás hegesztés nélkül csináltam így csak vissza kell dobálni a gyári dolgait meg a festést vissza lakkozni és kész...abban nem értek egyet,h nem kultikus motor,a világ legnagyobb ccm es egyhengeres chopperéről beszélünk és elég nagy rajongó tábora van a "japán sportster"nek ...és a megbízhatósága is tahadhatatlan...
2015. okt. 2. 15:24
4/5 veterán vas válasza:
Másról írsz....
Az általad fölsoroltakkal nincs semmi baj. Csak azt állítottam, hogy itt nálunk nem kultikus. (szerintem)
5/5 A kérdező kommentje:
Végülis van benne igazság,minden esetre ha tölti a 30 at majd utána járok mennyiben is fájna az ot és meghirdetem egy olyan összegért amiért egy kis kiegészítéssel vehetek pl egy 800 maraudert vagy valamit...de ha nem kel el akkor megmarad mert nagyon jó kis gép és azthiszem nemtulzok ha azt mondom ezzel a motorral a japánok az egyik legnagyobb alkotásukat dobták piacra...
2015. okt. 2. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!