Ha a reklámban az van hogy a kocsi 4 800 000-tól elvihető, akkor ha odamegyek a szalonba, kifizetem a fenti összeget és vihetem a kocsit?
Annyiért adja a kereskedő, de ez közel sem azt jelenti, hogy elviheted - illetve elviheted, de trélerrel, ami egy új autóval nem szokásos.
A vételárön kívül még a forgalomba helyezés, adó, biztosítás költsége is rámegy, s akkor lehet vele közlekedni
Van olyan új autó, amiben nincs klíma?!
Még a 10 évesekben is elég ritka szerintem az olyan.
Az alapváltozatban legfeljebb nem digitális több zónás, hanem egy sima manuális.
Nem az a lényeg, hogy van-e benne klíma, vagy sem...
Hirdetnek valamilyen autót... meg kell nézni a felszereltségét, színét... az fix, nem lehet hozzá kérni plusz extrákat.
Hirdetnek elég jól felszerelt autókat is "kedvezménnyel", nem csak fapados darabokat.
Az "apróbetűs részt" figyelmesen át kell olvasni, nincs-e benne valami stikli (pl. kötelező banki hitel magas kamattal).
Új autókon általában nincs rendszám, azt forgalomba is kell helyeztetni, biztosítást kötni rá (kötelező+Casco), illetéket befizetni - kell még a vételáron kívül is költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!