Miért gyártanak dízel autókat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 17:12
2/29 anonim válasza:
Pl. olcsóbb az üzemanyag, ha nagy távokon használod többet kibír mint egy benzines, kevesebbet fogyaszt, meg még valamit akartam írni, csak elfelejtettem :D
4/29 anonim válasza:
Feszültségkeltő kérdés on?
Jó, majd pár hét és elül ez a VW dolog, aztán megy mnden a emgszokott úton.
6/29 anonim válasza:
Mert van rá fizetőképes kereslet. Ha a kutya sem venne dízelautót, nem gyártana olyat senki. Ez az oka annak, hogy a gázturbinás autók nem terjedtek el.
8/29 anonim válasza:
Igen, mert igény van rá. Ez az alap igazság, én azzal egészíteném ki, hogy gondoskodnak róla az autógyárak hogy legyen is rá igény.
9/29 anonim válasza:
jajjaj. nincs a vw-ekkel semmi baj.bmw-kel sincs gond. ez is egy tipikus amerika leépítés. be akarják buktatni európát szépen lassan. bevándorlók, autóipar. már várom a következő fszságot.
10/29 anonim válasza:
mert ha nem lennének dízelek,nem lenne szmókendsárm sem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!