Az Audik, szervizes autók?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm (egyiküknek sincs Audia) azt mondják nem jók mert sokat kell szervizbe vinni, sok a gond velük. De nekem nagyon tetszenek, ahogy kinéznek és mégiscsak német autó.2015. szept. 28. 20:32
1/7 anonim 

válasza:

"(egyiküknek sincs Audia".....akkor ezt: "sokat kell szervizbe vinni," mire alapozzák?
ja hogy egyszer hallott olyanról aki látott olyat aki olvasta hogy........
2/7 anonim 

válasza:

Ez a "mégis csak német autó" ez még mindig él? Te jó ég.
3/7 anonim 

válasza:

Hát ha használják, akkor bizony kell vinni néha, mert tönkremehet ez az. De az Audikra jellemző, hogy 300-400 ezer km-nél még minden tökéletes rajta, persze egy turbócsere vagy magasnyomású pumpa csere beugorhat, de ez minden márkánál így van, nemcsak az Audinál. Tapasztalat, én Audit hajtok most is.
4/7 anonim 

válasza:

Max drágábbak kicsit az alkatrészek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi válaszokat. Ezekszerint annyi, hogy óvatosabban kell hajtani. Mert kinézettre az audi viszi a prímet.
2015. szept. 29. 07:50
6/7 anonim 

válasza:

O.o
Nem az hogy óvatosabban kell hajtani, persze ez minden autóra igaz, hogy ha szét van ahjtva az sokba kerül(het)
Szimplán annyi, hogy mondjuk egy szett fékbetét vagy épp ezérlés drágább mint egy hétköznapibb márkánál.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem hálásan köszönöm
2015. szept. 29. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!