Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy indokolatlanul kihelyez...

Ha egy indokolatlanul kihelyezett sebességkorlátozó táblánál én gyorsabban megyek, lehet e belőle bajom?

Figyelt kérdés

Van pl. egy 4 sávos út ahol a szèlső sávban javításokat vègeztek 2 órán át, de utána kint felejtettèk a 30-as táblát.

Forgalom korlátozást elkerülve illetve az üzemanyag takarèkosságot igènybe vève mehetek e gyorsabban, átlag tempóban (pèldában 70 km/h)?

#forgalom #ritmus #útjavítás #sebessègkorlátozás #normál tempó #feledèkenysèg
2015. szept. 26. 08:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Mint egy ovodás....ott senki nem tartja be a 30-as táblát,akkor te se tartod.......azért mert más szemetel neked még nem kötelező...
2015. szept. 26. 11:38
 12/31 A kérdező kommentje:

Fogok írni egy levelet a közútkezelőnek!

2x2 sávos út ès szerintem meg az az elv èrvènyesül, hogy a forgalom ritmusát fel kell venni ès ha a forgalom egy 30-as táblánál 70-et diktál akkor annyival kell menni!

2015. szept. 26. 12:09
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

12: Igen, általában az emberek felveszik a forgalom ritmusát.

DE! Ha gyorsabban mész, mint a megengedett, akkor megbüntetnek. A táblák alapján. Nem a forgalom ritmusa alapján.

Szóval Te döntesz, hogy vállalod-e a büntetés kockázatát vagy sem.

2015. szept. 26. 12:17
 14/31 anonim ***** válasza:
37%

"Szeretnek ilyen helyeken lesből vadászni. Óriásit lehet így kaszálni"

Elhiszem, de érdekes módon én soha nem látok traffit az ilyen ottfelejtett tábláknál, pedig sokat kocsikázok az országban.

2015. szept. 26. 13:13
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, akik ilyen értelmes kérdéseket tesznek fel azok hogy kapták meg a jogsit? Piacon vették?
2015. szept. 26. 13:57
 16/31 A kérdező kommentje:
Mindazoknak mondom akik itt lehülyèztek, hogy kívánom azt a forgalmi helyzetet, hogy 2x2 sávos egyenes úton lakott területen kívül az előtte haladó tartsa be az èppen kint felejtett 20 km/h sebessègkorlátozást!
2015. szept. 26. 14:31
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy különbség van a között amikor egy okos enber hülyéskedik,vagy egy hülye ember okoskodik....itt sajnos a második esettel állunk szemben
2015. szept. 26. 15:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Épp minap kerültem ilyen helyzetbe. Képzeld beváltottam kettesbe, felengedtem a lábam a tengelykapcsolóról és gázadás nélkül tudtam folyamatos tempóban haladni, követtem az előttem haladót. Az előttem haladón hátul ki volt rakva, hogy baba a fedélzeten. Gondolom ő sem szerette volna megsérteni a sebességkorlátozást, van jobb hely ahova tehet egy átlag ember 30-45-60 ezret vagy többet, amit gyorshajtásra költene. Csak azért mert egy 300 méteres korlátozáson nem tudja tartani a 20km/h sebességlimitet.

Az a baj ezzel a világgal, hogy túl sok az idegbeteg.

2015. szept. 26. 17:58
 19/31 A kérdező kommentje:
200 mèter? A kèrdèses helyszínen 1 km-re van a legközelebbi kereszteződès, addig tötymőrögjek 30-cal, mert idióta közmunkás ott felejtette a táblát kocsmába menet. De sebaj, írtam a közútkezelőnek, ebből nagy balhè lesz!
2015. szept. 26. 18:22
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, jaj! Szegény közútkezelősök.
2015. szept. 26. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!