Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hiszik sokán azt, hogy...

Miért hiszik sokán azt, hogy menő a Suzukijuk?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit se bántani, nem zavar, csak érdekes.

Nem fikázom a Suzukikat, mert jó autók.

A sztori az, hogy ma jöttem befelé M3 bevezetőn, megyek a középsőben, egyszer csak hallom, hogy valami tuning betyár jön, hallani lehetet, hogy ő brehálta szét házilag a kipufogóját. Az autón sötétített ablak, hátul valami ronda csík szerűség volt.

És jött a belsőben, de úgy száguldozott mint az őrült, bevágott elém is, mert megelőzte az előtte haladot.

És ezt látván nevető görcsöt kaptam, hogy valaki egy Suzuki Ignissel jampiskodik előzget, és játsza a Janit.

Szoktam látni sufnizott Swifteket is.

Miért csinálják ezt? Meg akarják nevettetni az autós társaikat?

2015. szept. 24. 14:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
szíve joga mindenkinek azt csinálni a gépével amit akar. van aki suzukit, most ugye a smoke-osok, ladák. és? 14-15évesen simsont reszelsz. 18évesen suzukit, 2es golfot. amerikában meg japóban van lóvé. az komolyabb? ott is azt csinálják mint itt, sőt. ha nem elég a mustangba a sorhat, akkor v8 bele. suprába meg imprezába turbó. egyik haverom kis daihatsut húzott. 1.0gtti. nem tudom hogy mit csinált vele, de 0-100-ra 7s alatt. tehát elég alázós jószág lett. de engem nem is érdekelt hogy mi van vele, elég volt hallani ahogy úgy beszél róla mint élete asszonyáról. ki vagyok én hogy megmondjam.
2015. szept. 25. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!