Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hiszik sokán azt, hogy...

Miért hiszik sokán azt, hogy menő a Suzukijuk?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit se bántani, nem zavar, csak érdekes.

Nem fikázom a Suzukikat, mert jó autók.

A sztori az, hogy ma jöttem befelé M3 bevezetőn, megyek a középsőben, egyszer csak hallom, hogy valami tuning betyár jön, hallani lehetet, hogy ő brehálta szét házilag a kipufogóját. Az autón sötétített ablak, hátul valami ronda csík szerűség volt.

És jött a belsőben, de úgy száguldozott mint az őrült, bevágott elém is, mert megelőzte az előtte haladot.

És ezt látván nevető görcsöt kaptam, hogy valaki egy Suzuki Ignissel jampiskodik előzget, és játsza a Janit.

Szoktam látni sufnizott Swifteket is.

Miért csinálják ezt? Meg akarják nevettetni az autós társaikat?

2015. szept. 24. 14:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezzel kompenzálják a nyomaték, az erő hiányát az autóban. Valóban jó kis gépek, ami azt illeti, mert igénytelen, elvisz bárhová, filléres alkatrészek, stb. De hát na, arra való, főként a régi swift, hogy beülsz, elmész vele tescoba, gyerekért oviba, suliba, és ennyi. Nincs benne nyomaték, de legalább 5literrel elmegy. Sokan meg veszik, vagy kapják, mert olcsó, és szarrá tuningolja, mert ezzel kompenzálja a dolgokat. De egy suzuki nem erre való. nevetséges ez a sok tuning swift.
2015. szept. 24. 14:36
 2/21 A kérdező kommentje:

1# Tökéletesen ugyanígy gondolom:)

Kíváncsi vagyok mások véleményére is:)

2015. szept. 24. 14:38
 3/21 anonim ***** válasza:
Jönni fog majd egy pár tuning szusza betyár, aki beolt majd :) de sajnos az igazság ez. Nekem is volt suzum, szerettem, mert kivitt a világból, hálás kis dög volt. de mikor egy enyhe oldalszél is odébb rakta, meg letoltak ha kellett ha nem.. nagyon megalázó, bosszantó volt. Ennek kompenzálásaként én is agresszív lettem vele, de ez sem volt célravezető. :D inkább vettem egy autót, amiben van erő, nyomaték, nem papír, s nincs szükség tuningolásra, mert anélkül is tisztelnek, nem aláznak le vele.
2015. szept. 24. 14:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
mert ilyen az ízlésük. sokak szerint a holdjáró cipő meg a rajzolt szemödök is az. a Suzuki semmi különös, egy szimpla alsó kategóriás autó, ami megbízhatóan és minimál költséggel elvisz A-ból B-be.
2015. szept. 24. 14:46
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az egészben amikor a tulaj még végtelenül büszke is a "művére",ami nyilván a legjobb legszebb autó a világon ami mindent lenyom......és akkor még mellé jön ez az óhéber duma,hogy nem apuci tette alá hanem ő dolgozott meg érte stb.......ilyenkor szoktam mondani,hogy e helyett a diszkótuning helyett vettél volna rá 4 szép kereket és kicsit megülteted még tényleg nézne is ki valahogy az autó,és nem azert néznének meg,hogy te jó ég,mi ez a kotlófészek....egyénként nem csak a suzukisok ilyenek...ilyen tuningcsászárok minden márkánál előfordulbak
2015. szept. 24. 14:49
 6/21 anonim ***** válasza:
Valóban minden márkánál előfordulnak, de suzuban a legtöbb. pont ezért, mert olcsó autó. :D Én tényleg nem nézem le a suzusokat, aki normális. az ilyen segghuszároktól kiver a veríték.
2015. szept. 24. 14:52
 7/21 anonim ***** válasza:
5. opelnél tud még szép lenni. főleg a kabrió változat :)
2015. szept. 24. 14:55
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ti nemvoltatok fiatalok?

Kábé mindenki átesik ezen a boyracer-fázison,nemtudom miért kell ekkorát csodálkozni..

A mélységes felháborodásod alapjául szolgáló sztoridban szereplő kis tiknyó még biztos nemkapott traffi-csekket,az majd garantáltan le fogja nyugtatni,kénytelen lesz majd a ledszalagora félretett kis spóroltpénzét az államnak befizetni...

2015. szept. 24. 15:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam fiatal, suzukival kezdtem, de eszembe nem volt ezt csinálni. :)
2015. szept. 24. 15:45
 10/21 szántóvető ***** válasza:
azt nem értem kérdező hogy ez miért zavar.ha bmw lett volna akkor nem írod ki a kérdést tehát te teszel különbséget autó és autó között.suzukija van,átalakította a saját igényeihez/lehetőségeihez képest és tolta neki,ennyi.
2015. szept. 24. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!