Miért hiszik sokán azt, hogy menő a Suzukijuk?
Nem akarok senkit se bántani, nem zavar, csak érdekes.
Nem fikázom a Suzukikat, mert jó autók.
A sztori az, hogy ma jöttem befelé M3 bevezetőn, megyek a középsőben, egyszer csak hallom, hogy valami tuning betyár jön, hallani lehetet, hogy ő brehálta szét házilag a kipufogóját. Az autón sötétített ablak, hátul valami ronda csík szerűség volt.
És jött a belsőben, de úgy száguldozott mint az őrült, bevágott elém is, mert megelőzte az előtte haladot.
És ezt látván nevető görcsöt kaptam, hogy valaki egy Suzuki Ignissel jampiskodik előzget, és játsza a Janit.
Szoktam látni sufnizott Swifteket is.
Miért csinálják ezt? Meg akarják nevettetni az autós társaikat?
1# Tökéletesen ugyanígy gondolom:)
Kíváncsi vagyok mások véleményére is:)
Ti nemvoltatok fiatalok?
Kábé mindenki átesik ezen a boyracer-fázison,nemtudom miért kell ekkorát csodálkozni..
A mélységes felháborodásod alapjául szolgáló sztoridban szereplő kis tiknyó még biztos nemkapott traffi-csekket,az majd garantáltan le fogja nyugtatni,kénytelen lesz majd a ledszalagora félretett kis spóroltpénzét az államnak befizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!