Miért hiszik sokán azt, hogy menő a Suzukijuk?
Nem akarok senkit se bántani, nem zavar, csak érdekes.
Nem fikázom a Suzukikat, mert jó autók.
A sztori az, hogy ma jöttem befelé M3 bevezetőn, megyek a középsőben, egyszer csak hallom, hogy valami tuning betyár jön, hallani lehetet, hogy ő brehálta szét házilag a kipufogóját. Az autón sötétített ablak, hátul valami ronda csík szerűség volt.
És jött a belsőben, de úgy száguldozott mint az őrült, bevágott elém is, mert megelőzte az előtte haladot.
És ezt látván nevető görcsöt kaptam, hogy valaki egy Suzuki Ignissel jampiskodik előzget, és játsza a Janit.
Szoktam látni sufnizott Swifteket is.
Miért csinálják ezt? Meg akarják nevettetni az autós társaikat?
Szántóvető, pacsi ;)
Nekem is volt régi Swiftem, kemény 1.0 motorral. Ledszalag, 2 nagy hangszóró(!!), menő dísztárcsa! Csóró gyerek voltam, viszont nagyon szerettem, mert az első saját autóm volt. Szerintem nem az számít hogy milyen autó, hanem hogy a tulaj jól érezze magát benne. Nem fontos az ár, a kinézet, a presztizs, az erő, csak hogy beülj és mosolyogj. Hogy egy Maseratiban vagy egy Polskiban... Az teljesen mindegy.
Az ha gyorsan megy, egy teljesen másik kérdés. Én is szoktam gyorsan menni, egy új Béjemvé mellett is elmegyek a 18 éves csotrogányommal, és nem azért mert az én kocsim jobb, hanem mert én sietek, ő nem. Nem igazán értem hogy miért probléma hogy egy Suzuki tulaj is siethet. Azt sem értem hogy miért baj ha esetleg ilyen a tulaj?
Engem is nyomtak le a M2-n 90es tábla mellett 120-szal haladtam és záróvonalon megelőzött egy Béjemvés. Hát és? Sietett. Passattal is sietett volna.
8# Közel nem háborodtam, és ha zavart volna a dolog, akkor megelőzöm és ráfékezek.
9# Mégegyszer leírom, hogy nem zavar a dolog, a BMW-seket meg inkább hagyjuk.
Nem értem sokan miért értelmezik úgy, hogy én most kispéciztem a Suzkásokat!?
Ja és nem általánosítás volt, hanem azokra vonatkozott akik tuning verdat csinaltak egy 1.0 Suzibol.
Semmi bajom se a Suzukikkal, se a tulajdonosaikkal, csupán nem értem miért kell egy ilyen kaliberű autóval úgy vezetgetni, mintha az utak királyai lennének, de ez engem nem zavar.
Engem nem érdekel, hogy sietett, én is szoktam sietni, felőlem 200al is mehetett volna.
Csak ezt miért pofátlan stílusban teszi?
És miért kell hallania mindenkine, hogy ő jön, hogy neki bömböl a kipufogója?
Lényegtelen, hagyjuk, nem fogok vitatkozni senkivel.
"Szoktam látni sufnizott Swifteket is."
Mely típusból nincs ilyen?
-Neked valami suzukifóbiád lehet komolyan..XD
Házmester Astra,elöl tesco-s ledszalaggal az korrekt?
Porrárohadt civic,akciós kályhacső kipuval,akkora nofear-rel hogy ki se lát előre?
Vagy netán az egód szenvedett csorbát valami miatt?
-Én ugyanezt eljátszottam a 80'-as években,Ladával..
Kispolák kormány,lefűrészelt golflabda váltóbot,műanyag rács a hátsó szélvédőre,és persze a koppány kipu..:))
Visszagondolva mókás volt,dehát a csajok vizuális tipusok.Mit lehet tenni..XD
A többi autóshoz képest a legtöbb szemtelenkedő keménykedő hepciáskodó Suzukiban ül. Lehet tényleg azért mert Suzukiból van a legtöbb, de akkor is így igaz. Szerencsére nem erős autók ezért ritkán okoznak balesetet.
Nem mindegyik keménykedő Suzukis nem akarom rájuk kenni. Sokat vezetek és mindig tapasztalok néhányat közülük keménykedni. Többet mint más autósokból. Szerintem is nevettetni akarnak ők az utak bohócai el is engedi őket mindenki. Nem hiszem, hogy mind ennnyire sietne vagy szülne a feleségük. Van olyan amelyik csak szüttyög és akkor aktiválja magát ha megelőzöd. Na akkor gázra lép és látom hogy izzad a kis autó hogy visszaelőzzön, én lehúzódok hag ymenjen és nevetek, hogy menj, fuss Forest, Fuss :) Vagy amelyik beáll melléd az elfogyó sávba a lámpánál, hogy majd kilő és bevág eléd. Már akkor látom mi lesz a terve, ezért direkt megvárom az elindulással, amíg bemegy elém. Ne az én autómat törje össze :)
Egyszerű: akinek nincs pénze új BMW re az próbál kevesebb pénzből hasonlítani rá (de sose fog) itt egy példa :
Golf 4 pdtdi chippelve fossá ültetve szárnyak mindenhol színes csíkok nagy lökösök 4000 euró... Volt 4 hónapja lassan ment lefelé az ára 2 hó után már nincs chip se (nem is írja hogy lett volna) már megkimelt autó ültetés kiszedve marcsak 2200 euró és még mindig nincs vevő... Sok pénzből élvezte hogy jó autója van később rájött hogy túl sok pénz volt és nem is jó autó... Bukta... Persze lesz valaki aki majd megveszi aztán majd rájön hogy szét van gyilkolva de ilyen mindig lesz... Szóval ami menő mer szarbol fos lett az csak neki az... Idővel meg elmulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!