Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezetni tanulok egyet nem...

Moczó Péter kérdése:

Vezetni tanulok egyet nem tudok megérteni hogy ha piros lámpánál vagy elsőbbség adó táblánál kanyarodok nagy ívben akkor kanyarodás közben hogyan váltsam 2 -esbe az autót? 1 esel kanyardok

Figyelt kérdés
Vezetni tanulok már nagyjából minden megyen egyet nem tudok megérteni hogy ha piros lámpánál vagy elsőbbség adó táblánál kanyarodok nagy ívben akkor kanyarodás közben hogyan váltsam 2 -esbe az autót 1 esel kanyardok és nagy forgalomnál jönnek szemből mindig és az oktatóm tapos bele a gázba és olyankor le ordítsa a fejem tippek?
2015. szept. 18. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7-es! Én 1 hete vizsgáztam, és folyamatosan ezt csináltam, a vizsgabiztos meg teljes nyugalomban ült hátul és beszélgetett az oktatómmal az időjárásról! Sehol nincsen olyan, hogy kanyarodás közben nem lehet váltani, ha az adott helyzet kívánja, akkor lehet váltani bárhol! Meg ugyan ez, hogy kettesben szabad csak kanyarodni... Szüleim, akik 20-25 éve vezetnek, sorban kanyarodnak 3-asba is, ha nem lassul le annyira az autó... Vagyis, sok esetben ez csak parasztvakítás... Az életben senki sem lesz melletted, és nézi, hogy hányasban kanyarodsz, vagy hogy fogod a kormányt.. EGY a lényeg, hogy balesetet ne okozz és akkor bajod nem lesz.
2015. szept. 18. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem megérteni kell, hanem gyakorolni. Az meg kicsit gáz az oktatódra nézve, hogy itt próbálsz informálódni. Azért fizetsz neki, hogy megtanítson vezetni, szólj neki és gyakoroljatok.
2015. szept. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!