Miért nem képes sok autós várni legalább 5mpet még elmegyek, és utána kikanyarodni? Nem vágom, miért kell elém bepofátlankodni!
Még nem régóta vezetek, de nem bírom megérteni! Látják, hogy jövök, erre kikanyarodik elém, vagy elindul az úton előttem, a kocsibehajtóról.
És a fejemet fogom, mert bele nézek a tükörbe, mögöttem SENKI, előttem SENKI, tehát még csak azt se mondhatná, hogy jön utánam 30 autó, és elém volt esélye bejönni!
De a fejemet fogom, hogy "cseszd meg! Miért kellett elém bejönnöd? Mi a tökömért nem tudtál várni 5mpet???"
Ilyenkor még tögyörög 20-30 al előttem vagy 10 mpig, és utána gyorsít be!
Most ez mire jó nekik?
vmi oka lehet, elem spec igen ritkan jonnek ki.
nem vmi kis autoval mesz?
meg mondjuk 40 el?
nem akarok paraszt lenni, de en is kerulom h vmi makdaralo moge bekeveredjek, foleg ha szamithato nagy szembeforgalom.
mivel van kb 1 hosszabb egyenes, nem szeretnem a celig annyival kovetni, vagy felelotlenul elozni.
vmi biztos nem stimmel, ha sokan ezt csinaljak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!