Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 525 tds ről mi a véleménye...

BMW 525 tds ről mi a véleményetek? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy 270000km es patik állapotban lévő 1997 es évjáratú BMW 525 tds autóról. PAtika állapotot arra ertem hogy egytől egyik az ossze kütyű ( BMW Business CD, gyári rádió, klíma tempomat M es belső tetőablak fűthető ülés tükör) mennyit érne ez meg egy hétköznapi embernek? 😊

#autó #BMW #BMW 525 #bmw 525 tds #auto választás
2015. szept. 15. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudom mennyit érhet egy ilyen (bőven 1 millió felett van az értéke). Ha tényleg olyan szép és jó ahogy írod, akkor megéri. Azt gondolom tudod, hogy elég beteges ez a motor, de ha nem ilyen széthajtott autó, akkor nem lesz gond.
2015. szept. 15. 22:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Tipushibáit mar tudom (adagolo, csomagtartó ablakkeret)

Nos ez egy 60-70 eves bácsiékhoz volt Németországban es 400000 ert vettem. Amikor hazajöttem a fél varos irigykedett hogy milyen olcsón vettem ezt a szuper autót. De sajnos nekem nagyon gyenge a motorja ezert gondoltam h eladom es veszek egy M3 asat. De ezeknek az árával nem vagyok tisztában

2015. szept. 15. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:

25tds-t fel lehet húzni 170 lóerőre, ha jó állapotú a motor akkor nem lesz gond, az már csak elég... :)

M-es BMW nagyjából tripla költség a "mezei" átlag gépekhez képest, ezt érts úgy, hogy pl egy 6 hengeres benzines E46 olyan 1-2m között van, míg egy M3 4 millától indul...

Szerintem nem éri meg M-est venni, legfeljebb akkor ha ténylegesen beteges BMW fan vagy, de nem vagy, mert ha az lennél, akkor tisztában lennél az ilyenekkel... :)

Szerintem E46 330i-t keress, vagy E39 540i-t, mindkettő kegyetlenül megy, de sokkal olcsóbb, mint egy M3 vagy M5, és az 540i már nem sor6-os, hanem V8-as, mint az M5.

2015. szept. 16. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért a fapad 3as nem egy kategória az ötössel.

M ide M oda!

Gyenge a tds? akkor add el és egy M54B30 benyás már elég lesz és mégse "horror" M -es kiadások...

Hihetetlenül hangzik van csak 270et futott tds, de ha igaz akkor bőven 1M felett ér, kérdés megadják e? mikora bírod eladni?

2015. szept. 16. 12:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van. Mindenestre megprobalkozom vele ha nem megy el akkor inkabb el sem adom mert annál tobbet er mint hogy kapok erte 600-700.000 forintot. Es meghozzá nem is füstöl es nagyon szepen duruzsol a v6 benne 😊
2015. szept. 16. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
khm... akarod mondani sor 6?
2015. szept. 17. 00:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen azt akartam mondani csakrajottem bekevertem a fater V8 as scaniáját es kettőből csináltam egyet ️
2015. szept. 17. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!