Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak ha nem egyenesen...

Mit csináljak ha nem egyenesen megy az autó amikor a kormányt egyenesen tartom? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Szóval ha fogom a kormányt úgy h egyenesen menjen az autó akkor egy nagyon picit jobbra húz. Tehát egy nagyon picit balra kell fordítani a kormányt (tényleg csak picit) és akkor megy egyenesen az autó. Akik eddig vezették az autót észre sem vették csak én napi szinten használom és amióta észrevettem ezt a problémát zavar nagyon. Mit lehet csinálni vele?
2015. szept. 14. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
A kormánykerék ferdén van feltéve, 2 csavar fogja és akkor lehet rajta igazítani.
2015. szept. 14. 15:45
 2/11 A kérdező kommentje:
akkor ne menjek futómű beállításra?
2015. szept. 14. 15:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja elsőnek arra tippeltem, hogy lehet nincs ugyan olyan nyomás a kerekekbe és azért "húz félre" a kocsi. de minden kerékbe 2.2 bar van.
2015. szept. 14. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Rosszul írod le a jelenséget vagy én nem értem:D

Mész az autóval, beállítod egyenesre, hogy egyenesen menjen, most az tökmind1, hogy áll a kormány.

Elengeded a kormányt, az autó elhúz jobbra?

2015. szept. 14. 15:52
 5/11 A kérdező kommentje:
fogom a kormányomat alaphelyzetbe úgy ahogy egyenesen megy a kocsi, és annyi a lényeg, hogy olyankor egy nagyon picit jobbra tart a kerék tehát nekem egy nagyon picit balra kell fordítanom a kormányt hogy egyenesen menjen az autó.
2015. szept. 14. 15:59
 6/11 Tomcatters ***** válasza:
Vagyxaxkormány van rosszul feltéve, vagy tényleg a futóműn kell allitani ... nézd meg a gumiabroncsokat, hogy a szelei esetleg nincs-e jobban kikopva esetleg felszakadozva ..., ha igen mindenképpen nezesdcmeg a futóművet :)
2015. szept. 14. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
-30 ezer kilóméterenként akkor is ajánlott felkeresni egy futómű beállítóst,ha még semmi félre húzást nem tapasztalni,
2015. szept. 14. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Nehogy már a kormányt állítgasd.

A futóművel van baj, de ha ennyire enyhe a probléma, az még nem nagy baj, minden második autó csinálja ezt.

2015. szept. 14. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Sok autónak ferde a kormánykereke, mert az autószerelő nem foglalkozik vele, hogy rakja vissza. A lényeget még mindig nem írtad, elhùz e az autó, ha nem fogod a kormányt?
2015. szept. 14. 19:00
 10/11 A kérdező kommentje:
nem húz el az autó!
2015. szept. 14. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!