Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes Sprinter, Renault...

Mercedes Sprinter, Renault Master, Iveco Daily. Szerintetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
3500kg össztömeg. 40.000km/év. Néha Pest-Debrecen táv kb 2 tonna rakománnyal. Fontos a megbízhatóság,ár érték arány! Megy a zöld.

2015. szept. 15. 10:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam 1 tonna rakomány
2015. szept. 15. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:

1 tonnát akármelyik elbír, az nem sok.

Sprintert ajánlanám, de sajnos kegyetlenül rozsdáznak, láttam már 7 éves Sprintert, messziről látszott a rozsda rajta, elég durva.

Renault nem rossz, elég megbízhatóak.

Iveco Daily a legteherautósabb ezek közül, jó értelemben, bírják a nagy súlyt, köztudtottan úgy van tervezve, hogy többet bírjon, mint amennyi a forgalmiban van. Megbízhatósága is rendben van. Szerintem ezt venném. Bár évjáratot nem írtál, vagy újat szeretnél?

2015. szept. 15. 10:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Maximum 5 éves,de jó ajánlattal akár új is.
2015. szept. 15. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Francia dízelt csak vadi újonnan,és 3 évesen szigorúan eladni!

Sprinter az oké,de a Ford transit is mindent kibír.

2015. szept. 15. 15:21
 5/10 4165SLT ***** válasza:
Az Ivecot hanyagold. Üresen is szétesnek. Sprinterből V6-ot. Vagy Crafter 2.5 motorral.
2015. szept. 17. 00:38
 6/10 anonim válasza:

iveco. vehetsz régebbit is szedni fogja a lábát. de 3000es motort vagy min. 140 LE.

a 2 tonnát is bírni fogja az iveco ne aggódj. a 3-at is meg a 4-et is. csak ha elkapnak akkor az drága.

35 c 13 önsúlya: 2800 kg menetkész. 700 a hasznos súly, ezt vedd figyelembe. JA ÉS LÉGRUGÓS ÜLÉS. anélkül belehalsz a kátyúba mert pattog.

2015. okt. 10. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Az Iveco nagyon sokat fogyaszt !
2015. okt. 29. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokat fogyaszt az Iveco, de 4,6 tonnát elvittem vele. Nekem 910 000 km alatt nem esett szét, pedig elég rossz utakon is jártam vele. Haveromnak Crafter van, de ahol én még 3-3,5 tonna rakománnyal mentem 110 km/h felett, ő ott már a fasorba se volt a Crafterrel ugyan annyi súllyal. Lehet fikázni az Iveco-t, de aki régóta használja az úgy is kiröhög.
2015. nov. 4. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha számít a fogyasztás/ megbízhatóság mastert mondanám abból is a 2.3-as motorral. Illetve első kerék hajtásosak, ami télen ugye előny.
2016. febr. 25. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Sprinterek sajnos nagyon hamar rozsdásodnak, de egyébként van pár olyan motorral szerelt változata, ami a világot is megkerüli 5x.Fontos viszont, hogy a 2001-től változatok a megbízhatóak illetve az az előttiek. Az újabb sprinterekkel sok gond van! Az iveco váltója olyan szinten pontatlan, hogy már fáj és a vezetési élménye/biztonsága is egyenlő a nullával. Illetve hamar rozsdásodik szinték. Amit bátran ajánlok az a master, méghozzá 2010-től! Egyszerűen tökéletes. Megbízható, erős, alacsony fogyasztású, biztonságos, kényelmes, praktikus és élvezet vezetni.
2016. ápr. 14. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!