Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Német luxusautók tényleg...

Német luxusautók tényleg sokkal jobbak mint a többi autó vagy a márkát fizetjük meg?

Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 11:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
utóbbi. A német alkatrészek precízek, de 99 % csak azért vesz német luxusautót mert senkinek érzi magát és ezzel próbál meg kompenzálni. A sima 20 éves suzuki bőven elég lenne ide Magyarországra.
2015. szept. 15. 11:42
 2/26 anonim ***** válasza:
3%

Utóbbi.

Mercikkel még ki sem jöttél a szervízből,máris kigyullad a következő hibaüzenet a műszerfalon.

Opeleknél szintén. Porschek-nak kánikulában elmegy az ereje,BMW-k futóműve nem bírja a Magyar utakat

2015. szept. 15. 11:42
 3/26 anonim ***** válasza:

a nevet és a prémium minőséget fizeted meg...

általánosságban véve, jobb anyagokat, jobb zajszigetelést, kényelmesebb üléseket, pontosabb összeszerelést kéne utóbbinak jelentenie, na meg persze a végtelen extra listát... :)

2015. szept. 15. 11:44
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Jobbak mint a kommersz autok, azt meg a vevo donti el hogy meger-e neki annyit amennyivel tobbert adjak.
2015. szept. 15. 12:07
 5/26 anonim ***** válasza:

2: Az Opel mióta luxusautó? :DDDDD

Na mindegy, örülök neki, ezek szerint én is luxusban élek :D

Egyébként, lekopogom, semmi baja, pedig van már benne jó pár év és km.

BMW, Audi jó, persze nem a 20 évesek, amikkel itthon menőznek :) Merci nagyon drága, mindenért külön kell fizetni, ami pl. BMW-ben, Audi-ban alapban meg van. Nem éri meg az árát. Ott tényleg a márkát fizeted.

2015. szept. 15. 12:10
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A Porschek 60%-a még ma is az utat rója. Pedig elég régóta gyártanak autókat.
2015. szept. 15. 12:25
 7/26 anonim ***** válasza:
42%

Persze, jó azt hinni hogy a kommersz astra olyan mint az 5-ös BMW, tudom én.

Ezeket a szervizes mítoszokat azok találják ki, akik csak messziről láttak BMW-t, meg mercit, azt is 20 éveset 600 Ezer km-rel.

Annyi talán igaz, hogy a BMW-vel nem tud az őstulok 60 ezret elmenni egy olajjal, mert az elektronika szól hogy esedékes lenne.

Az is egy ilyen mítosz, hogy kigyullad a piros lámpa, és utána már nem indul be, mert letilt, az olajcsere miatt. Ezt még az e30-asok idejében kitalálta valami elmeháborodott, és azóta is terjesztik. Èrdekes módon még senkit Sem láttam aki emiatt a parkolóban maradt volna.

Bele kell ülni, menni 1000km-t, aztán levonni a konzekvenciát. Szerintem az alkatrészekben nem feltétlenül vannak jobban a luxusban, pl. 3-as BMW- az 5-öshöz képst jobban öregszik (a müanyagok, utastér meg hasonlók), viszont jól fekszi az utat, kényelmes az ülés hosszú távon is, 200-nál is alig van benne valami zaj. Míg egy kommersz középosztályos autónál az embernek 200 felett halálfélelme lehet, 140 felett ordítozni kell(diesel 5-ös golf pl.) és 500 km útán már az ember várja hogy kiszálljon. Bár az utolsó az alkat kérdése.

Valaki említette, hogy a BMW futóművet kicsinálja a Magyar út. Nekünk a Ford ami újkora óta nálunk van, alap a müszakinál hogy valamilyik összekötöt cseréltetjük,éppen kibírja mindig a 2 évet.

Én ezt hogy az ember a márkát fizeti meg, leginkább csak a VW-nél tapasztalom. Sokkal megbízhatatlanabb mint egy opel vagy Ford, sokkal többe kerül, és mégis veszik, pedig semmivel nem jobb. A Luxus triónál azért érezni a külömbséget.

2015. szept. 15. 12:32
 8/26 anonim ***** válasza:
Be kell ülni egy új S-klasse-ba, utána egy Lexusba, és kiderül az igazság.
2015. szept. 15. 13:04
 9/26 anonim ***** válasza:
Mindennél van jobb.
2015. szept. 15. 13:15
 10/26 anonim ***** válasza:
Kényelemben komfortban jók. De nem értem minél jobbak.. Egy Infiniti , egy Lexus vagy egy Bentley , Rolls Royce is bőven hozza ezt a szintet (igazából többet is). Kényelmet,komfortot , na meg ugye a márkanevet leszámítva egyáltalán nem nagy cuccok. És még azt is hozzátenném,hogy amit itt a legtöbben német luxusautóként emlegetnek, az odakint alap dolog,ami kb. minden 2. vagy 3. családnál fellelhető. Ezek csak nálunk számítanak luxusnak,akiknek a tudatában még mindig a zsiguli meg a trabant él. Porsche mondjuk jó sportautókat gyárt (egyik legjobbat a világon) , de az meg nem is a kényelemről híres, viszont ár/érték arányban bőven a legjobb német autó.
2015. szept. 15. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!