Full Extrás használt autót szeretnék venni egymillió alatt, mi lenne a legjobb választás?
Párom most vett 800 ezerért egy A6-os Audit.Már ráköltött 600ezret és még most sincs kész!
Jó buli!
Ennyiért szerintem vegyél egy jól felszerelt B5 passat-ot vagy Bora-t. Pénz nélkül nehéz rajnak lenni.
Ennyiért lehet nem a faberakást kellene szempontnak állítani
A Saab nagyon jó választás.
Szép, esztétikus, tekintélyt parancsoló autó.
Es nem mellesleg hihetetlenül kényelmes még 5 főnek.
A bőr ülések elképsztően jók, az üléshűtés nyáron nagyon jól jön.
Jó az automata váltó, időben, jól jön a Sport fokozat egy szűkebb előzésnél.
A combi csomagtartója eszméletlen nagy.
Ja és a faberakás nagyon jó tapintású, igazi.
Nem tudom melyik motorral nézed és hogy melyik típust, de a 9-5-t tudom ajánlani a 2.0 benzines motorral, 150 lóval.
Nagyon eltalált motor, és megbizható.
(Nekem 9-5-öm volt, az említett motorral, és imádtam)
Egy 800.000es Saab, minden csak nem tekintélyt parancsoló:)
Nem azért, elhiszem, hogy jó kocsi, nem kéne, de azért na...
Értem én a vágyakozást, de a "full extrás" és az "egymillió alatti" kifejezések, kicsit ellenkező irányba mutatnak.
Vagy az elsőből engedj, vagy a másodikhoz tegyél. ;)
Kinek ez kinek az.
Én nem azt mondom hogy a Saab a legtekintelyesebb, de 1 millió alatti autók közötti 100x tekintélysebb mint egy ugyanennyiert kaphato Bmw, vagy Mercedes...
Erről ennyit, én nem szeretnék vitázni.
Üdv
Nem lehetetlen, 1 millióért kapsz 17-20 éves Audi S8-at, aminek rendben vannak a papírjai, és műszakilag is viszonylag rendben van. Az S változatokban már alapból majdnem az összes létező extra benne van, és egy ilyen S8 még mai szemmel nézve is nagyon jól felszereltnek számít (persze az extrák fele nemigen fog működni). A 340 lóerőt szóba sem hozom, meg a fogyasztást sem :D
De azt tudod, hogy az első olajcserénél majd a szerelő a sürgősen cserélendő dolgok árát kb 500 ezer forintban fogja meghatározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!