Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Német luxusautók tényleg...

Német luxusautók tényleg sokkal jobbak mint a többi autó vagy a márkát fizetjük meg?

Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 11:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

" Egy Infiniti , egy Lexus vagy egy Bentley , Rolls Royce is bőven hozza ezt a szintet (igazából többet is)."

Nem kell osszekevernia dolgokat. Az Infiniti meg a Lexus van egy kategoriaban a BMW/Audi/Mercedes harmassal, a Bentley es a Rolls-Royce luxusautok, es nem mellekesen mindketto nemet tulajdonban van...

Az Infiniti/Lexus egyes modelljei tenyleg meguthetik a nemet trio szintjet, de markakent, kinalatban nagyon messze vannak tole.

"És még azt is hozzátenném,hogy amit itt a legtöbben német luxusautóként emlegetnek, az odakint alap dolog,ami kb. minden 2. vagy 3. családnál fellelhető. "

Azert ez nagyon nem igaz. Talan a premiumkategoria alja az ami elterjedtebb, egy 80e euros 5er azert Nemetorszagban sem az atlagember autoja.

2015. szept. 15. 14:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, a legnagyobb baj, hogy mindenki tévedésben van, és az A8/7er/S-klasse triót luxusautó kategóriába sorolja. Pedig ezek egyszerűen felsőkategóriás autók, persze egy fullos S Merci az már luxus szint, de igazából csak felsőkategória.
2015. szept. 15. 14:23
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

#5--->"Az Opel mióta luxusautó? :DDDDD "

Ne vedd bántásnak,de nem a házmester-astrádra gongoltam elsősorban... :-))

2015. szept. 15. 15:09
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem 5. vagyok, de az Opel egyáltalán nem luxusautó, akár házmester Astra, akár mondjuk egy új Mokka. Vagy neked is Opeled van és bánt, hogy nem tartozik abba a kategóriába az sem? :D Amúgy mielőtt félreértés támadna, nekem is Opelem van, de akkor sem luxusautó :D

Nem sok összehasonlítási alapom van, de azért azok az autók nem véletlenül drágábbak. Nyílván jobbak, párszor már ezettem Mercedest meg BMW-t is és tényleg igaz, de meg kell gondolni, hogy ér-e annyival többet, amivel többet tud, mert ez nem minden esetben igaz és a sok luxus elektromos alkatrész rengeteg plusz hibaforrás is.

2015. szept. 15. 16:00
 15/26 anonim ***** válasza:

13: Nem házmester astrám van, de akkor sem tartom luxusnak.

Azért kíváncsi lennék, hogy szerinted Opeltől mi a luxus :)

2015. szept. 15. 16:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki trabanton edződött, annak minden Luxus.:)
2015. szept. 15. 16:18
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Gyerekek lehet nekem magyarázni.Sokat.

De nekem egy Opel insignia sports tourer a maga kis

10 350 000-es árával már luxusautónak számít.)))

2015. szept. 15. 19:38
 18/26 anonim ***** válasza:
38%
10 milliós autó sajnos még nem számít luxusnak, valamelyik totalcarban is mutattak egy 18 milliós OPC insigniát, és az még mindig csak egy opel... egy jól felszerelt 740i valahol 40 milla körül van, egy fullos S65 AMG meg olyan 60-70 millió... nem munkás embernek való egyik sem, az egyszer biztos :)
2015. szept. 15. 23:48
 19/26 anonim ***** válasza:

"Márkaként kínálatban nagyon messze vannak tőlük"

Egyetértek. Lexus meg a többi komoly gyártó nem is az Audi emg BMW tömeggyártásával akar versenyezni. Ezért nincs is kisautójuk meg crossover meg "sport" autójuk, hanem eldöntötték,hogy a felsőkategóriás szinvonalat hozzák minden autójukkal, és nem pedig az a céljuk,hogy mindeNki alá bmw-t meg audit adjanak. Hány Lexus vagy Infiniti reklámot láttál már? Én nem sokat , ezzel szemben az bmw-t már jóformán orrba szájba kell reklámozni, meg a legócskább nyereményjátékba is az ember után hajítják. Mercedes legalább tartja magát, és szerencsére nem süllyed le erre a tömeg szintre. Aki akarja az úgyis meg fogja venni a Lexus meg az S mercit is, mert az egész márka magáért beszél. És nem a gyár örül,hogy megveszed, hanem fordítva. Na többek között ezért nem Luxusautó sem az Audi, sem a BMW , mercedest emg döntse el mindenki maga (bár szerintem az se igazán az) , és válaszolok mégegyszer a kérdezőnek : Igen, a márkát fizeted meg , ami miatt már a legtöbb proli a rendszerváltás óta csorgatja a nyálát, és kb. nem is simernek más autókat. De ezek odakint akkor is csak a beugró szint jóformán.

2015. szept. 17. 13:02
 20/26 anonim ***** válasza:

"Egyetértek. Lexus meg a többi komoly gyártó nem is az Audi emg BMW tömeggyártásával akar versenyezni."

Ja, persze, nem akar :)

A helyzet az hogy a Lexus ugyanugy nem luxuskategoria mint egy BMW vagy Audi, sot az osszevetheto modelljei is alacsonyabb szinten vannak. Nyugodj meg, a Lexus pontosan ugyanugy szeretne tobb autot eladni, a kompakt szinttol a nagy SUVokig mindent arulnak Lexus jelvennyel, csak eppen nem vesznek annyit mint BMWt meg Audit.

raadasul a Lexusok minden kategoriaban olcsobbak! mint az Audik meg a BMWk, akkor mirol is beszelunk?

2015. szept. 17. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!