Német luxusautók tényleg sokkal jobbak mint a többi autó vagy a márkát fizetjük meg?
" Egy Infiniti , egy Lexus vagy egy Bentley , Rolls Royce is bőven hozza ezt a szintet (igazából többet is)."
Nem kell osszekevernia dolgokat. Az Infiniti meg a Lexus van egy kategoriaban a BMW/Audi/Mercedes harmassal, a Bentley es a Rolls-Royce luxusautok, es nem mellekesen mindketto nemet tulajdonban van...
Az Infiniti/Lexus egyes modelljei tenyleg meguthetik a nemet trio szintjet, de markakent, kinalatban nagyon messze vannak tole.
"És még azt is hozzátenném,hogy amit itt a legtöbben német luxusautóként emlegetnek, az odakint alap dolog,ami kb. minden 2. vagy 3. családnál fellelhető. "
Azert ez nagyon nem igaz. Talan a premiumkategoria alja az ami elterjedtebb, egy 80e euros 5er azert Nemetorszagban sem az atlagember autoja.
#5--->"Az Opel mióta luxusautó? :DDDDD "
Ne vedd bántásnak,de nem a házmester-astrádra gongoltam elsősorban... :-))
Hát nem 5. vagyok, de az Opel egyáltalán nem luxusautó, akár házmester Astra, akár mondjuk egy új Mokka. Vagy neked is Opeled van és bánt, hogy nem tartozik abba a kategóriába az sem? :D Amúgy mielőtt félreértés támadna, nekem is Opelem van, de akkor sem luxusautó :D
Nem sok összehasonlítási alapom van, de azért azok az autók nem véletlenül drágábbak. Nyílván jobbak, párszor már ezettem Mercedest meg BMW-t is és tényleg igaz, de meg kell gondolni, hogy ér-e annyival többet, amivel többet tud, mert ez nem minden esetben igaz és a sok luxus elektromos alkatrész rengeteg plusz hibaforrás is.
13: Nem házmester astrám van, de akkor sem tartom luxusnak.
Azért kíváncsi lennék, hogy szerinted Opeltől mi a luxus :)
Gyerekek lehet nekem magyarázni.Sokat.
De nekem egy Opel insignia sports tourer a maga kis
10 350 000-es árával már luxusautónak számít.)))
"Márkaként kínálatban nagyon messze vannak tőlük"
Egyetértek. Lexus meg a többi komoly gyártó nem is az Audi emg BMW tömeggyártásával akar versenyezni. Ezért nincs is kisautójuk meg crossover meg "sport" autójuk, hanem eldöntötték,hogy a felsőkategóriás szinvonalat hozzák minden autójukkal, és nem pedig az a céljuk,hogy mindeNki alá bmw-t meg audit adjanak. Hány Lexus vagy Infiniti reklámot láttál már? Én nem sokat , ezzel szemben az bmw-t már jóformán orrba szájba kell reklámozni, meg a legócskább nyereményjátékba is az ember után hajítják. Mercedes legalább tartja magát, és szerencsére nem süllyed le erre a tömeg szintre. Aki akarja az úgyis meg fogja venni a Lexus meg az S mercit is, mert az egész márka magáért beszél. És nem a gyár örül,hogy megveszed, hanem fordítva. Na többek között ezért nem Luxusautó sem az Audi, sem a BMW , mercedest emg döntse el mindenki maga (bár szerintem az se igazán az) , és válaszolok mégegyszer a kérdezőnek : Igen, a márkát fizeted meg , ami miatt már a legtöbb proli a rendszerváltás óta csorgatja a nyálát, és kb. nem is simernek más autókat. De ezek odakint akkor is csak a beugró szint jóformán.
"Egyetértek. Lexus meg a többi komoly gyártó nem is az Audi emg BMW tömeggyártásával akar versenyezni."
Ja, persze, nem akar :)
A helyzet az hogy a Lexus ugyanugy nem luxuskategoria mint egy BMW vagy Audi, sot az osszevetheto modelljei is alacsonyabb szinten vannak. Nyugodj meg, a Lexus pontosan ugyanugy szeretne tobb autot eladni, a kompakt szinttol a nagy SUVokig mindent arulnak Lexus jelvennyel, csak eppen nem vesznek annyit mint BMWt meg Audit.
raadasul a Lexusok minden kategoriaban olcsobbak! mint az Audik meg a BMWk, akkor mirol is beszelunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!