egyszerűen nem érzem bennük magam biztonságban, félek ha adódik valami váratlan szituáció,akkor nem tudok hirtelen kigyorsítani és hasonlók. Utazni és vezetni se igazán szeretem ezeket (főleg vezetni). 21 éves vagyok , az első autóm egy 4,7m hosszú jószág , és mindeki kérdezte mikor meg vettem (éve) ,hogy hogy nem félek , egy ekkora autótól , én meg nem értettem a kérdést , mondom pont,hogy a kicsitől félnék.. Más is van ezzel hasonlóan?
A Cupra nem 200-220? Úgy tudom, az erősebb a sima 1.8T-nél, az utóbbi is 180paci.
2015. szept. 6. 12:36
22/23 anonim válasza:
A cuprában volt dízel is 1.9pd és 1.8t benzines ami 180 lovas, a rupra r ben is 1.8t volt és ott azt hiszem 210lovat tudott.
2015. szept. 6. 20:11
23/23 anonim válasza:
A nagyobb autó kényelmesebb szokott lenni. Ütközéskor jól jön az a pár centi plusz, de ha keresgélsz a lánglovagok oldalán találsz olyan képet, ahol S merci ütközött suzukival, és a merciben sem volt túlélő. Az, hogy mikor jobb a kis autó és mikor a nagy az forgalmi szituáció függő. Egy kis autóval sokszor olyan helyen is tudsz manőverezni, ahol egy naggyal el sem férsz.
Az, hogy te a kicsi vagy nagy autót szereted, az a te döntésed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.