Az normális, ha félek a kis autókban?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem érzem bennük magam biztonságban, félek ha adódik valami váratlan szituáció,akkor nem tudok hirtelen kigyorsítani és hasonlók. Utazni és vezetni se igazán szeretem ezeket (főleg vezetni). 21 éves vagyok , az első autóm egy 4,7m hosszú jószág , és mindeki kérdezte mikor meg vettem (éve) ,hogy hogy nem félek , egy ekkora autótól , én meg nem értettem a kérdést , mondom pont,hogy a kicsitől félnék.. Más is van ezzel hasonlóan?2015. szept. 3. 11:36
21/23 Beviz Elek válasza:
A Cupra nem 200-220? Úgy tudom, az erősebb a sima 1.8T-nél, az utóbbi is 180paci.
22/23 anonim válasza:
A cuprában volt dízel is 1.9pd és 1.8t benzines ami 180 lovas, a rupra r ben is 1.8t volt és ott azt hiszem 210lovat tudott.
23/23 anonim válasza:
A nagyobb autó kényelmesebb szokott lenni. Ütközéskor jól jön az a pár centi plusz, de ha keresgélsz a lánglovagok oldalán találsz olyan képet, ahol S merci ütközött suzukival, és a merciben sem volt túlélő. Az, hogy mikor jobb a kis autó és mikor a nagy az forgalmi szituáció függő. Egy kis autóval sokszor olyan helyen is tudsz manőverezni, ahol egy naggyal el sem férsz.
Az, hogy te a kicsi vagy nagy autót szereted, az a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!