Az normális, ha félek a kis autókban?
Hmmmm.
A trabanton, kispolszkin, zaporozsecen szocializálódott generációnak ez -valószínű- egy értelmezhetetlen gondolatmenet.
Különben, ne foglalkozz a világgal, ha Te egy utcai tengerjáróban érzed jól magad, akkor legyen úgy. Persze, csak ha vállalod a vele járó kellemetlenségeket is.
Szerintem senkinek semmi köze hozzá. :)
az autó hossza csak egy dolog,egy törésteszten lehet jobb helyezésen van egy 4,1m jármű mint egy 4,7-es.
a kigyorsításos dolgot nem értem,ezt úgy tudom elképzelni hogy be vállalsz egy olyan előzést hogy nem messze tőled jönnek szembe.
de ez meg olyan dolog hogy tudni kell mire képes a kocsi amit vezetsz nem csak menni ész nélkül és akkor nem lesz ilyen probléma.
Másik megközelítésben:
egyáltalán nem egészséges dolog, állandó félelemérzettel közlekedni.
Ezen még az sem segít, ha a méretekkel magyarázod.
Ezen az elven, egy biciklin merő rettegés lehet az életed. ;)
125-ös Polskival tanultam meg vezetni (az ugye elég nagy), Maruti volt az első autóm, most Swiftem van, nő vagyok, és soha nem félek vezetés közben...
Tisztában vagyok vele, hogy nem csak tudás, szerencse is kell a közlekedésben. Ha meg kell halnod, meghalsz egy Audiban is, ha túl kell élned, nem lesz gond egy Trabantban sem.
Persze a tudás, és reakcióidő is fontos.
És tanuld meg, nem a méret a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!