Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autokban van ilyen kereszt...

Az autokban van ilyen kereszt rozsa füzéren olyat hol lehet venni?

Figyelt kérdés
(Bocsánat a helyesirásért telefonon vagyok )

2015. aug. 23. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Vásár, ajándékbolt, plébánia
2015. aug. 23. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Kérdezd a testvíreket XDDDD
2015. aug. 24. 01:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Bemész egy plébániára vagy odamész egy paphoz, szerintem 5 percen belül lesz egy.
2015. aug. 24. 04:18
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
A rózsafüzért szent helyen, búcsújáró helyen vagy Győrben a kegytárgyárusnál veszik.
2015. aug. 24. 07:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért még tegyük gyorsan hozzá, hogy úgy nagy általánosságban az autókban nincs ilyen 20 centis kereszt, se szériafelszereltségként, sem extra tartozékként nem árulja egy gyártó sem. Egyszerűen csak vannak olyan emberek, akik így menőbbnek érzik magukat.
2015. aug. 24. 10:25
 6/15 anonim ***** válasza:
És az ilyen kínai izéket? olyan mint a konfetti vagy mi és azt is le szoktá klógatn ia viszapillantóról seho lse találok
2015. aug. 24. 10:30
 7/15 anonim ***** válasza:
A rózsafüzéren mindig van kereszt…
2015. aug. 24. 11:07
 8/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nem arra a hawaii "nyaklánc" szerűségre gondolsz?

Nah az iszonyat gáz, nem értem, hogy abba mi a jó, és fura módon valamiért ezt leginkább VW-ekben szoktam látni. Ez ráadásul nem is mostanában kezdődött, mert anno én nagy VW-es voltam és már a "saját" autósklubbomban kezdett ez mizéria menni, kb 10 éve.

Én ha már ilyen baromságokat tennék fel, akkor már legalább dupla dobókockát, meg hátra bólogatós kutyát tennék. Persze ez is csak vicc volt, mert egy normális autóba ilyeneknek nincs helye...

2015. aug. 24. 15:21
 9/15 veterán vas ***** válasza:

Semmi baj, ha hiszel benne, vagy ha pont ez hiányzik a komfortérzetedhez, de a visszapillantóról lelógó, mozgó "díszek" elvonhatják/zavarhatják a figyelmedet vezetés közben.

(nem mindegy, hogy őrangyal vagy veszélyforrás)

2015. aug. 25. 10:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Közben találtam valami hasonlót, én erre vagy iylesmire gondoltam: [link]

csak nem tudom honnan lehetne szerezni. kínai boltok talán?

2015. aug. 25. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!