Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az miért van, hogy főleg az...

Az miért van, hogy főleg az alábbi autókban ülők dudálnak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy dugóban, csúcsforgalomban, piros lámpánál, stb. szinte csak olyanok dudálnak, akik min 8-10 éves vagy még öregebb, főként alsó kategóriás (Suzuki, Daewoo, Dacia logan, Renault thalia, stb) autókban ülnek.

Tizen milliós, Audikban, Volvokban, Mercikben ülő embereket nem látni dudálni.

2015. júl. 24. 09:58
 1/4 Beviz Elek ***** válasza:

Mert a régiek még jobban felszereltek voltak: duda, index, stb

Viccet félretéve, ilyet nem vettem èszre. Esdig olyanokat láttam dudálni, akik előtt más bénázott. Az autó márkájától, korától függetlenül.

2015. júl. 24. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyent én sem figyeltem meg, csak olyant, hogy teljesen értelmetlenül dudálnak egyesek dugóban. De hogy milyen márkájúban ül...
2015. júl. 24. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem csak egy kis konfliktust akarsz.

De a drága autók sokkal kényelmesebbek, nyugisabbak, főleg a Mercik, aztán úgy vagy vele, hogy nem is bánod, ha egész nap benne ülsz. De az olcsó autósok nem bánnák, ha már célhoz érnének. Bár ennek nincs valóságalapja, mindig a drága autósok sietnek.

2015. júl. 24. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

akárki akárhol, akármiben ül, ha baj van, vagy érthetelen a másik autó haladása, akkor szoktak, -sőt kell- hangjelzést adni..

koccanásnál, és az abból eredő pofozkodási sérülések esetén megkérdezi a bíró, -teccett dudálni?-nem?-pedig kellett volna...

az, hogy a dudálás márka, kor stb függő, az marhaság..

csak szólok, hogy a suzuki, és a daewoo nem csak alsó kategóriában utazik..

én biztos azért nem dudálok, mert kizashim van? ha okom van rá, én is pöccintek egyet a dudán...de ez nagyon ritka.

ha egy forró nyári péntek délután, kikapcsolt forgalomirányító lámpáknál, autóval át akarsz menni mondjuk a Bajcsyról a kiskörútra, miközben beállt az Andrássy-József Attila keresztbe,és megúszod duda nélkül..akár úgy, hogy rád dudálnak..na azt megnézem...mindegy hogy maruti, vagy busz..forr az emberek agya...ha van klíma, ha nincs.

2015. júl. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!