Az miért van, hogy főleg az alábbi autókban ülők dudálnak? Többi lent.
Azt figyeltem meg, hogy dugóban, csúcsforgalomban, piros lámpánál, stb. szinte csak olyanok dudálnak, akik min 8-10 éves vagy még öregebb, főként alsó kategóriás (Suzuki, Daewoo, Dacia logan, Renault thalia, stb) autókban ülnek.
Tizen milliós, Audikban, Volvokban, Mercikben ülő embereket nem látni dudálni.
Mert a régiek még jobban felszereltek voltak: duda, index, stb
Viccet félretéve, ilyet nem vettem èszre. Esdig olyanokat láttam dudálni, akik előtt más bénázott. Az autó márkájától, korától függetlenül.
Azt hiszem csak egy kis konfliktust akarsz.
De a drága autók sokkal kényelmesebbek, nyugisabbak, főleg a Mercik, aztán úgy vagy vele, hogy nem is bánod, ha egész nap benne ülsz. De az olcsó autósok nem bánnák, ha már célhoz érnének. Bár ennek nincs valóságalapja, mindig a drága autósok sietnek.
akárki akárhol, akármiben ül, ha baj van, vagy érthetelen a másik autó haladása, akkor szoktak, -sőt kell- hangjelzést adni..
koccanásnál, és az abból eredő pofozkodási sérülések esetén megkérdezi a bíró, -teccett dudálni?-nem?-pedig kellett volna...
az, hogy a dudálás márka, kor stb függő, az marhaság..
csak szólok, hogy a suzuki, és a daewoo nem csak alsó kategóriában utazik..
én biztos azért nem dudálok, mert kizashim van? ha okom van rá, én is pöccintek egyet a dudán...de ez nagyon ritka.
ha egy forró nyári péntek délután, kikapcsolt forgalomirányító lámpáknál, autóval át akarsz menni mondjuk a Bajcsyról a kiskörútra, miközben beállt az Andrássy-József Attila keresztbe,és megúszod duda nélkül..akár úgy, hogy rád dudálnak..na azt megnézem...mindegy hogy maruti, vagy busz..forr az emberek agya...ha van klíma, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!