Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autokban van ilyen kereszt...

Az autokban van ilyen kereszt rozsa füzéren olyat hol lehet venni?

Figyelt kérdés
(Bocsánat a helyesirásért telefonon vagyok )

2015. aug. 23. 22:20
1 2
 11/15 veterán vas ***** válasza:
Az előttem belinkelt fotó, annyira hasonlít rózsafüzérre, mint kohósalak a porcukorra. :)
2015. aug. 25. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
én olyat akarok, hogy rózsafűzér 2 db plusz egy hosszú ilyen kínai dísz ami lelóg teljesen
2015. aug. 25. 23:50
 13/15 anonim válasza:

Egy hozzászólás nem tud csak úgy eltűnni. Nem tudom, miért jó összevissza jelentgetni és törölni egy hozzászólást, amivel semmi baj nincs! Ki volt itt rasszista? Senki! Akkor meg mi a baj?

Úgy tudom, nem szidtam senkit, hanem csak a kérdéshez kapcsolódóan írtam, részben a #2- es hozzászólásra reagálva. Nem a #2 által "testvíreknek" nevezett csoportról írkáltam összevissza, csak egy fél mondatban említettem meg őket, mindenféle sértő szó nélkül.

Valami ilyesmi volt az a mondat: Nem csak azoknál van rózsafüzér, akik "sokat napoznak". Ezután pedig csak a rózsafüzérről beszéltem. Van ebben a mondatban bármi sértő?

Mit gondolok az előítéletekről? Ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

A válaszom ugyanúgy vonatkozik mindenkire: nem csak a történelmi Magyarország szétszakítására, hanem minden népre, zsidókra, cigányokra, bevándorlókra. Én sosem vetettem meg senkit, tök mindegy, milyen a vallása, a bőrszíne, a neve, honnan jött.

Légyszíves, ezek után csak azokat a hozzászólásokat jelentsétek és töröljétek, amik valóban rasszista megnyilvánulásokat tartalmaznak!

2015. aug. 26. 17:09
 14/15 anonim válasza:

Nem csak a #3 által "testvíreknek" nevezett személyek - akikkel semmi bajom nincs, mert ki nem állhatom az előítéleteket - szeretik a rózsafüzéreket. Máshol is láttam autóban. A kamionsofőröknél pedig eddig szinte mindig láttam nagy keresztet, talán rózsafüzért is, ebben nem vagyok biztos.

Nekem van rózsafüzérem - nem autóban -, bár sajnos nem imádkozom eleget a Szentolvasót.

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki rózsafüzért hord magánál az autóban, ha valóban hisz, és nem csak menőzésből vagy képmutatásból teszi.

2015. aug. 26. 17:12
 15/15 anonim válasza:

"Nem csak a #3 által "testvíreknek" nevezett személyek"

Bocsánat, #2 által akart lenni.

2015. aug. 26. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!