Az autokban van ilyen kereszt rozsa füzéren olyat hol lehet venni?
Egy hozzászólás nem tud csak úgy eltűnni. Nem tudom, miért jó összevissza jelentgetni és törölni egy hozzászólást, amivel semmi baj nincs! Ki volt itt rasszista? Senki! Akkor meg mi a baj?
Úgy tudom, nem szidtam senkit, hanem csak a kérdéshez kapcsolódóan írtam, részben a #2- es hozzászólásra reagálva. Nem a #2 által "testvíreknek" nevezett csoportról írkáltam összevissza, csak egy fél mondatban említettem meg őket, mindenféle sértő szó nélkül.
Valami ilyesmi volt az a mondat: Nem csak azoknál van rózsafüzér, akik "sokat napoznak". Ezután pedig csak a rózsafüzérről beszéltem. Van ebben a mondatban bármi sértő?
Mit gondolok az előítéletekről? Ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
A válaszom ugyanúgy vonatkozik mindenkire: nem csak a történelmi Magyarország szétszakítására, hanem minden népre, zsidókra, cigányokra, bevándorlókra. Én sosem vetettem meg senkit, tök mindegy, milyen a vallása, a bőrszíne, a neve, honnan jött.
Légyszíves, ezek után csak azokat a hozzászólásokat jelentsétek és töröljétek, amik valóban rasszista megnyilvánulásokat tartalmaznak!
Nem csak a #3 által "testvíreknek" nevezett személyek - akikkel semmi bajom nincs, mert ki nem állhatom az előítéleteket - szeretik a rózsafüzéreket. Máshol is láttam autóban. A kamionsofőröknél pedig eddig szinte mindig láttam nagy keresztet, talán rózsafüzért is, ebben nem vagyok biztos.
Nekem van rózsafüzérem - nem autóban -, bár sajnos nem imádkozom eleget a Szentolvasót.
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki rózsafüzért hord magánál az autóban, ha valóban hisz, és nem csak menőzésből vagy képmutatásból teszi.
"Nem csak a #3 által "testvíreknek" nevezett személyek"
Bocsánat, #2 által akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!